Home Region Nenad Periš se vratio u Split…

Nenad Periš se vratio u Split…

1020
0

Nenad Periš se vratio u Split…

Nenad Periš se vratio u Split, nakon što je mjesecima bio u Beogradu.

Podsjetimo, njegov sin Matej Periš nestao je u zoru 31.12. prošle godine u Beogradu. S društvom je bio u noćnom klubu Gotik, a onda je napustio klub iz dosad nepoznatih razloga. Periša su idućih desetak minuta uhvatile nadzorne kamere, a onda mu se na šetalištu uz rijeku Savu gubi svaki trag.

Potraga još uvijek traje, a Nenad Periš se tek ovih dana vratio u Split.

“Morao sam se vratiti doma. Tu mi je familija, kćerke, morao sam se vratiti da bih pokušao nastaviti s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovik. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja.

U kontaktu sam sa srbijanskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije”, kazao je Periš za Slobodnu Dalmaciju. novi.ba

Previous articleEVO KAKO JE MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Objavljen snimak koji niste vidjeli, “BOLI ME, BOLI ME…”
Next articleRIJETKA BOLEST KOJA POGAĐA SRCE, A TEŠKO SE OTKRIVA: Dr Ristić upozorio na simptome, umor i trnci su samo neki od njih