(VIDEO) “DEJAN ME ISKORISTIO I PONIZIO” SANDRA REŠIĆ GRCALA U SUZAMA DOK JE PRIČALA O EMOCIJAMA: Ima samo 1 poruku za Dejana

Prije nego što će biti održano “Izbacivanje”, pojedini zadrugari su pozivani od strane produkcije na razgovor u Šiša bar. Jedna od njih je bila Sandra Rešić koja je govorila o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem.

– Nisam dobro, iskreno katastrofa sam – pričala je Sandra.

– On je mene toliko ponizio, ja ne mogu da vjerujem, Ništa loše nisam uradila tom dečku, da on toliko ružno priča o meni. On je mene iskoristio kada mu je bilo teško. On priča da sam mu ja porodica a nakon toga da jurim kadar. – rekla je Sandra.

– Ja moram da kažem da očekujem da će on reći da sam ja zaljubljena u njega. Bila sam spremna sve da uradim samo da on više ne plače, a sada da se desi nešto, ne bih ga pogledala – rekla je Sandra pa je komentaisala patike koje su ona i Dejan dobili od podrške.

– Mića ne može da gleda Đedovića , a sada ni mene, a da ne pominje, sve što se dešava – dodala je Sandra.

– Ja bih kukala na glas jedno dva dana da ne stajem, jer ne mogu da vjerujem da je neko kome smo dali sve, da mi uradi nešto ovako. Đedović i ja smo njega obilazili, bile mu sjenke, proveravali ga,a on za mene kaže da sam Televisa presenta. Ja se nadam da mi se ovo nikada neće desiti u životu a njemu želim sreću – završila je Sandra.

U video – prilogu pogledajte detaljnije. balasevizam.novi.ba