Dalila i Dejan poslije Zadruge idu u Šepak, tajno se dopisuju: Zadrugar provalio bivši bračni par, Dragojevićka mu se povjerila!

Marko Đedović i Anđela Đuričić ogovarali su Dejana Dragojevića, a u priču umiješali njegovu bivšu ženu Dalilu.

On je istakao da je Dejanu zajedno sa drugim učesnicima bio kao dio porodice.

– Bili smo mu kao porodica, a ništa ružno za Aleks nismo rekli. Njoj kao neprijatno, a pljačkala je fanove nje i Cara dok se j…vala sa Janjušem, pa ona ima stav. Kako radi gore stvari, ako joj ovo nije normalno? Još je i blokirala – pričao je Marko.

– Zato je on rekao da ćuti da ne bi pričao. Mislim da se Sandra raspada zbog ove situacije. Ona je jedina iskreno doživjela u cijeloj priči – rekla je Anđela.

– On njoj vraća. On se zaljubio u Aleksandrine osobine koje posjeduje kao Dalila, a sad sve razumijem. Ovo je neki ‘bizar’ odnos, a Dalila mi kaže da ćemo pričati napolju, znači ima nešto da kaže – nastavio je Đedović.

– To što se dopisuju, to je tek šou. Hajde da vidimo ko su i šta su. Duks koji je dobio prije 20 dana je nađena poruka – pričao je Đedović.

– Znači ona je ubacila čim je Miki pokloni? – dodala je Anđela.

– On to čuvao, zaboravio je, a dao Viki da mu pere stvari. Kaže da je preblijedio kad je Viki pokazala… Vidjećeš, isti su… Oni će da odu u Šepak, pazi šta ti kažem – nastavio je Đedović. kurir.rs