Home Showbizz (VIDEO) OVAKO JE POČELA NOVA KULIĆKINA VEZA! Miljanin novi dečko otkrio kako...

(VIDEO) OVAKO JE POČELA NOVA KULIĆKINA VEZA! Miljanin novi dečko otkrio kako je pao na njen šarm: Pitala me da je držim za ruku!

414
0

(VIDEO) OVAKO JE POČELA NOVA KULIĆKINA VEZA! Miljanin novi dečko otkrio kako je pao na njen šarm: Pitala me da je držim za ruku!

Miljana Kulić vratila se u “Zadrugu 5” nakon diskvalifikacije, a pri povratku na imanje u Šimanovce nije je omela ni slomljena noga. Pored nje, u rijaliti sa njom je ušao njen novi dečko Nenad Macanović.

Nenad Macanović ima 32 godine, i tvrdi da do sada nije gledao rijaliti. Oni su emisiji odgovorili na pitanja sedme sile.

– Kako ste se vas dvoje upoznali? – pitao je voditelj.

– Bila je na nekim pregledima, došla je kod mog brata i sestre, ja nisam znao ko je Miljana Kulić. Zvali su me da dođem, mene je čak i mrzelo da dođem. Sedeli smo do ujutru, posle dva tri dana, nije htela da bude kod žene kod koje je bila, pitala me je da dođe kod mene i došla je. Posle me je pitala da je držim za rukicu jer se uplašila i eto… Tako se desilo – rekao je Nenad.

– To je bila ljubav na prvi pogled – dodala je Miljana.(Kurir.rs/S.M.)

Previous articleBRUTALAN OKRŠAJ DALILE I DEJANA! Dragojevićka javno zapretila bivšem mužu, pa zadala poslednji udarac, a on joj ŽESTOKO odgovorio!
Next articleUšli u kredit, pa očajnički grcali u DUGOVIMA: Živeli smo sa 140 DINARA dnevno, ovako smo se izvukli