OVAKO SAŠA POPOVIĆ TROŠI SVOJE MILIONE, U JEDNOM ŠOPINGU OSTAVI DESETINE HILJADA €! Ima svoj termin za PROBU, kupuje za sve pare

Direktor Granda Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović osim u inostranstvu često šopinguju i u Beogradu, a zaposleni u jednom tržnom centru otkrili su kako se poznati par ponaša kada dođe u kupovinu.

Da je Saša široke ruke potvrdio je i zaposleni iz jedne od radnji sa luksuznom garderobom, čiji je VIP kupac upravo Popović, za kojeg zaposleni kažu da je dobar platiša.

– Saša i Suzana su naši dugogodišnji klijenti, koji znaju da prilikom samo jedne kupovine ostave i na desetine hiljade evra, kada pazare po nekoliko pari cipela, torbi, odela, jakni… Zbog toga su odavno stekli status VIP klijenata, ali i postali naši članovi kluba sa posebnim pogodnostima, popustima – rekao je za “Alo” jedan od prodavaca iz butika svetski poznatih brendova, pa dodao:

– Čim stigne nova kolekcija među prvima pozovemo Popovića koji dobije i svoj termin razgledanja, biranja i isprobavanja. Neretko njemu i Suzani šaljemo garderobu i na kućnu adresu kako bi odabrali šta žele, a kada je u pitanju limitirana serija uvek mu sačuvamo jedan primerak u njegovoj veličini.

Izvor ističe i da je bivši vlasnik „Grand produkcije“ široke ruke.

– Saša je veoma galantan. Uvek časti prodavca koji mu je pomagao prilikom kupovine – zaključio je sagovornik. Kurir.rs/I.B/Alo