ĐORĐE DAVID U CENTRU AFERE, A OVO MU JE ŽENA Retko se pojavljuje u javnosti, ne žive zajedno, imaju ČUDAN odnos a evo kako izgleda

Đorđe David startovao je učesnicu “Zvezda Granda” Mirjanu Popović, koja se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla dalje u takmičenje. Popovićeva je Kuriru prosledila prepisku sa rokerom, koji joj je slao eksplicitne fotografije i poruke. Đorđe je rekao da mu je afera nameštena.

– Takve namontirane gluposti s ciljem da se meni iz nepoznatog razloga naudi neću da komentarišem – poručio je on.

Naime, rok muzičar, koji je već nekoliko godina u žiriju Zvezda Granda, već godinama je u emotivnoj vezi sa izabranicom Anom, sa kojom ima ćerku Stašu. Interesantno je da ovaj par ne živi zajedno. Đorđe živi u jednom, a Ana sa ćerkom u drugom stanu u Beogradu.

“Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje”, otkrio je Đorđe u jednom intervjuu.

Đorđe smatra da muškarci u Srbiji moraju da budu vitezovi, a da žene treba da zadrže svoju slobodu.

“Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gde je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, verujte mi”, izjavio je on jednom prilikom. kurir.rs