BRUTALNA TUČA! Car KRVNIČKI ČUPAO Dalilu za kosu, pretio joj, sipao joj HEMIJU u lice, pa se uhvatio za SRCE, sumnja na INFARKT

Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su se potukli nakon žestokih uvreda izgovorih jedno drugom, a obezbeđenje i uznemireni zadrugari su sve vreme pokušavali da ih smire i razdvoje.

Naime, Dalila i Car su svađu započeli teškim uvredama, te je kasnije došlo i do fizičkog obračuna.

– Mani me majki koje nisu tu sa decom kada treba, pa kada uđu u rijaliti onda se navodno javljaju – govorio je Car.

– Nemaš ti prava da komentarišeš – rekla je Dalila.

– Je*em ti i oca i majku – zaurlao je Filip.

Dalila je na pominjanje njenih roditelja nasrnula na Filipa, počela da ga grebe i štipa, a n je nju čupao za kosu.

– Sipao mi je domestos u lice – plakala je Dalila. Ona je izrekla da je u pitanju domestos, već je u pitanju deterdžent za sudove kojim ju je polio u naletu besa.

Filip Car vidno besan i nervozan, nastavio je da kuka pred svima i žali se kako je totalno van sebe. U jednom trenutku je naišla Dalila Dragojević, te nastavila da urla iz petnih žila.

Filip Car nakon incidenta sa Dalilom Dragojević dugo se vrteo po kuhinji i spremao večeru. Neko vreme nije mogao da dođe k sebi, nakon Dalilinih optužbi da je polio Domestosom. Iako je shvatio da to nije uradio i više puta proveravao, od šoka nije mogao da se smiri, te je zadrugarima objašnjavao koliko se uplašio.

– Koliko ja nisam dobro, vi niste svesni. Sve me probada kao nožem. Kao da sam infakrt doživeo, uplašio sam se baš. Bečila se i ja sam je mahinalno polio, nisam ni video šta je, da li je mleko, sok, tomatino, voda… Us*o sam se živ! Živ sam se us*ao veruj mi. Kad je viknula noge su mi se odsekle – govorio je Car.

– Kad se potreseš, da li te boli ovde? – pitao je Filip.

– Ma da, to je od stresa, dok ti sve dopre do mozga – rekao je Osmakčić.

U garderoberu Dalila se žalila rijaliti-cimerkama, na sada već, bivšeg ljubavnika:

– On je bolestan, ali nećeš ga ti prva udariti – rekla je Matora.

– On je prvi bacio moj tiganj, pa sam ja njegovu šerpu…On je bio za to da Maja izađe. Bog zna šta je radio Maji ispod pokrivača, pa ga je grebala. Markovu šerpu je spustio, a moj tiganj bacio – rekla je Dalila. kurir.rs