BOG JE POSLOŽIO! NEVINOST SAM IZGUBILA NA VIDOVDAN, RAZVELA SE 1. DAN POSTA: Jovana Jeremić iznela celu intimu, ima ovaj KOMPLEKS!

Voditeljki jutarnjeg programa Jovani Jeremić na poslovnom planu cvetaju ruže, ali u emotivnom životu nalazi se na novom početku. Iako se zvanično razvela pre samo tri dana, odgovorila je na pitanja koja se tiču njenog života u poslednjih godinu dana u emisiji “Milizam”.

Jovana je objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

– Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? – zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

– Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka.

Jeremićeva se osvrnula i na bivšeg supruga, pa ga pohvalila kao svoju najveću podršku.

– Voja nikada nije bio ljubomoran na mene. On se uvek ponosio time što ja jesam i najveća mi je podrška i danas. Nije se trpao u prvi plan, a ja volim takve muškarce. Moj muškarac mora da bude moja mirna luka.

Voditeljka koja obara sve rekorde gledanosti govorila je i o svom ponašanju pred kamerama, pa je priznala da svi koji se ekranizuju na neki način leče svoje komplekse.

– Ne znam da li sam izlečila svoje komplekse, ali ih lečim pred kamerama. Imam taj kompleks zbog đaka generacije, a to je bila najveća trauma u periodu adolescencije. Neko mi je oduzeo nešto što sam zaslužila. Zbog toga sam postala borac i posle toga mi više niko ništa nije oduzeo – rekla je Jovana i dodala:

– Imam taj kompleks priznatosti, a meni se to prelilo i na partnerske odnose. Taj kompleks đaka generacije mi se prelio na ceo život. Meni je najvažniji status i u poslu i u emotivnom odnosu, uvek pitam šta si ti meni, a šta sam ja tebi. Psiholog mi je sve to objasnio. Imala sam ozbiljan hormonski disbalans zbog toga, izazivanje prvog ciklusa, ali Bog je sve posložio – završila je voditeljka.

Sveže razvedena voditeljka kaže da je trenutno sama i da joj ne pada na pamet da ulazi u veze koje su zasnovane samo na seksualnom odnosu.

– Strastvena sam žena i palim se kada se vežem za nekoga. Niko to ne bi rekao za mene jer ja vrcam od seksepila. Nisam zavisnica od seksa i to radim samo kada volim. Ja sam i žena i sestra i drug, što kaže pesma, ali nikada ljubavnica. Samo prva, jedina i glavna. Kurir.rs/K.Đ/Alo