SPREMITE SE! EVO KADA NAS U PROLJEĆE OČEKUJU 2 MOĆNA POMRAČENJA: Uradite ovo inače će se desiti negativne stvari

Astrolozi ističu da nas u proljeće očekuju dva pomračenja. Energija Mjeseca i Sunca utiču na čovekovo raspoloženje, energiju, način odlučivanja, a kada je reč o pomračenju, taj uticaj se pojačava. Kaa nastane pomračene, ta harmonija prirode i nas se malo poremeti. 30. aprila očekuje nas djelimično pomračenje Sunca. Prvo proljećno pomračenje dogodiće se u znaku Bika.

Ovaj znak je povezan sa materijalnom sferom i sa kućom. To znači da se 30. aprila kod kuće može desiti nešto neočekivano. Ovde se ne radi o svađama, već o nekim kvarovima u tehnici i elektronici. Moguće je da ćete imati problema sa materijalnim stvarima, lomljenjem, kvarenjem… I ovo se događa iz razloga što se ponekad stara energija u domu mora zamijeniti novom.

Glavna zabrana ovog dana odnosi se na popravke. 30. aprila ujutru ne treba naporno raditi i previše se fokusirati da ispravite baš svaku grešku. Bolje je da se odmorite, prošetate. Ovo je dobar dan da napravite opuštajuću kupku, da boravite u prirodi i da se povežete sa svojim mislima. Bik je djelimično povezan i sa novcem, tako da 30. aprila treba da budete oprezni sa finansijama.

Potpunim pomračenjem Mjeseca 16. maja će vladati Škorpija. Ovo će biti veoma napet dan, u kojem ćemo imati problema sa intuicijom. Prva stvar koju treba zapamtiti jeste da odvojite vrijeme za sebe. Ako vam šesto čulo govori da nešto uradite, razmislite prije nego što napravite krupne korake. Odmerite sve prednosti i nedostatke takve odluke, a tek onda nastavite sa sprovođenjem planova.

Biće to dan ljubomore. Ako imate bar djelić nedoumica oko toga da li da verujete svojoj srodnoj duši, 16. maja ove sumnje dobre ispitajte prije nego što nešto ne sredite. Ne pokušavajte da kažete nešto loše i da optužite voljenu osobu za prevaru. Osim toga, astrolozi savjetuju 16. maja da što manje ulazite u konflikte. Započevši svađu na ovaj dan, možete neke odnose negativno promeniti i nepovoljno uticati na njih. Ne pokazujte bes, ne gomilajte ogorčenost i izbjegavajte kontakt sa toksičnim osobama. novi.ba/ Sensa