Home Magazin Zanimljivosti PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka će doživjeti PREOKRET...

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka će doživjeti PREOKRET u životu do 5. aprila

1045
0

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka će doživjeti PREOKRET u životu do 5. aprila

Venera i Mars su planete odnosa, agensi želje i akcije. Venera, pokazuje nam šta volimo, a Mars, planeta akcije i djelovanja, pokazuje kako to dobiti. Njihovo spajanje znači veliki razvoj ljubavi i odnosa, donose suštinsku mješavinu razumijevanja, strasti i emocija.

Venera i Mars, koji se obično poravnavaju samo 10 dana godišnje, ove godine su ruku pod ruku puna dva mjeseca. Zajedno putuju u Jarcu od 1. decembra i prelaze u Vodoliju 7. marta, a konačno se rastaju 5. aprila.

Dovoljno je vremena na osvešćivanju muško ženskog prinicipa u svima nama, i pravljenju balansa među njima. Venera će harmonizovati i oplemeniti sirovu i jaku mušku energiju, doneti joj smisao, lepotu i nadahnuće. Najviše posla ce biti za one osobe kod kojih je dominanatan muški princip i muška energija.

U Vodolji će biti akcent na prijateljstvu, iskrenosti, ljubavi koja nikoga ne ugrožava već donosi podsticaj. Vodolija ne želi nikoga da ugrozi niti da sebe nametne. Ona izvlači na površinu najbolje i najplemenitije ljudske kvalitete, pišu Astrousluge.com

Kako se Venera i Mars nalaze sada u Vodoliji, imaće najsnažniji uticaj na same Vodolije, Vage i Bliznace.

Kod osoba sa prenaglašenom muškom energijom ovaj uticaj može donijeti razne Triger-situacije, koje neretko izazivaju bes, povređenu sujetu i želju za osvetom. To je samo znak da je sada pravo vrijeme da oplemene svoju energiju ljepotom, ljubavlju, razumevanjem i prihvatanjem različitosti.

09.mart – Sunce na 18. stepenu Riba, sazviježđe Riba, fiksna zvijezda Fum Al Samakah

Kada se Sunce nađe na ovoj fiksnoj zvijezdi vidimo sliku rasvetljavanja tajni, vidimo nekoga ko će otkriti ono što je nepoznato, i onoga ko predstavlja spas nekome ko je u očaju. Takođe, ovo je slika osobe koja u tajnosti drži sve konce i odatle rukovodi. Na emotivnom planu ovo je slika tajne veze sa zauzetim muškarcem, ali ta tajna lako može biti otkrivena. novi.ba

Previous articleDALILA ISKOPIRALA ALEKSANDRU! Društvene mreže se usijale zbog Dejanove SADAŠNJE I BIVŠE, Osman Karić se oglasio! (FOTO)
Next articleSvi ustali na noge i aplaudirali! Zelenski se obratio britanskom parlamentu: Ne želimo izgubiti našu zemlju!