ONA SE NIKAD NE EKSPONIRA! OVO ĆERKA SAŠE POPOVIĆA I SUZANE JOVANOVIĆ! Uhvaćena sa roditeljima, evo šta je promenila na sebi! FOTO

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, ćerkom Aleksandrom i njenim sinom iz prvog braka Danijelom, vodi miran život van kamera. Prvi čovek “Granda” uslikan je sada u jednom tržnom centru sa Suzanom i njihovom naslednicom.

Aleksandru retko imamo prilike da vidimo u javnosti, a tek su prošle godine paparaco fotke pokazale kako izgleda. Tada je imala dugu plavu kosu, koja je sada još duža i vatreno crvena, zbog čega nije mogla da prođe neprimećeno u punom tržnom centru, pogotovo uz poznate roditelje koji su joj nosili kese.

Iako su njeni roditelji javne ličnosti, Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis. Popović je jednom prilikom ispričao da Aleksandra nije želela ni glamuroznu proslavu za svoj 18. rođendan.

“Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče”, ispričao je tada Saša. kurir.rs/I.B.