MAMA MI JE REKLA TREBALO BI DA SE SKRASIŠ I UDAŠ ZA BOGATOG ČOVEKA! Anastasija intrigira posle raskida, podelila reči pevačice

Pevačica Anastasija Ražnatović dospela je u žižu interesovanja zbog objave na društvenim mrežama. Nakon što je sinoć pokazala vrele kadrove iz kade, dvadesettrogodišnja Anastasija Ražnatović je podelila citat koji je pokrenuo more poruka.

Naime, naslednici folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović dopala se izjava američke glumice i pevačice Šer, pa je istu postavila na svoj Instagram profil.

– Mama mi je rekla: “Dušo, znaš, jednog dana bi trebalo da se skrasiš i udaš za bogatog čoveka”. Rekla sam joj: “Mama, pa ja sam bogat čovek” – glasi citat čuvene Amerikanke koji je Anastasija podelila.

Podsetimo, Anastasija je nedavno raskinula sa Đorđem Kuljićem, sa kojim je bila pet godina u vezi. Par je pre nekoliko meseci kupio stan i započeo zajednički život, te su mnogi pomislili da će uskoro i svadba. Međutim, usledio je raskid i svako je krenuo na svoju stranu. Kurir.rs/I.B.