JELA SAM HLEB I MAST, NISAM IMALA ZA UŽINU! Dara živela u SIROMAŠTVU, a danas uživa u LUKSUZU, otkrila koliko je para zaradila!

Pevačica Dara Bubamara sa samo 12 godina počela je da se bavi pevanjem, ona je tada predstavljala Vojvodinu na Zmajevim dečjim igrama u Novom Sadu i osvojila prvo mesto. Dve godine kasnije pobeđuje na manifestaciji “Najlepši glas Jugoslavije”.

U jednom intervjuu govoreći o počecima karijere pevačica je rekla da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći popularnost i da će imati mnogo novca.

Pevačica je objasnila da joj ništa u životu nije pruženo na tacni i da pamti scene iz detinjstva kada se dešavalo da u kući nekad moraju da jedu samo hleb i mast, kao i da je znala da je rođena za scenu.

– Upela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene – ispričala je Dara svojevremeno.

Brzo je počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo, a kada je šef benda “Dara Bubamara” čuo da u Novom Sadu ima “jedna mala koja kida kako peva” ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

– Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: ‘Ju, što vam je seljačko ime’. Danas Saša Popović ume da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena – rekla je.

– Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novog Mercedesa. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: ‘To je to, ništa ti više ne treba’. Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Tamo je večito neka borba. Borila sam se sa ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila – otkrila je. Kurir.rs/I.B.