Home Showbizz (VIDEO) ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ ZADRUGE: TARA ŽILETOM SEKLA KOSU! Pred diskvalifikaciju u...

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ ZADRUGE: TARA ŽILETOM SEKLA KOSU! Pred diskvalifikaciju u NERVNOM RASTROJSTVU imala užasne ispade!

661
0

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ ZADRUGE: TARA ŽILETOM SEKLA KOSU! Pred diskvalifikaciju u NERVNOM RASTROJSTVU imala užasne ispade!

Tara Simov diskvalifikovana je iz “Zadruge” zbog nedoličnog ponašanja, a malo potom su osvanuli klipovi njenog divljanja po Šimanovcima, gde je lomila sve što joj je došlo pod ruku. Sada su postali viralni i momenti iz Bele kuće pred njeno izbacivanje, koji su zastrašujući.

Tara je, naime, uzela žilet da ošiša kosu, pa je ponavljala da je ništa ne zanima i da je svi ostave.

– Ti nisi normalna – komentarisali su zadrugari, dok se ona nije obazirala na ove reči.

Simova je u nervnom rastrojstvu imala jezive ispade, a komentarima ispod snimaka ovih scena ne vidi se kraj.

@redsonja3

#tarasimov #tw #mentalbreakdown #zadruga #balkan #foryou #foryoupage #viral #trend #xyzbca #fyp #fy #react #duet #drama #haircut #zadruga5 #gethelp

♬ Originalton – RedSonja3

Na snimcima koji su jutros objavljeni, podsetimo, može se videti kako Tara preti advokatom u slučaju da je ne izvedu napolje i obezbeđenje koje je uletelo kako bi je sprečilo da se povredi.

Na kraju su uspeli da je smire, ali je ipak diskvalifikovana. Biće kažnjena velikim novčanim iznosom, a svi honorari će joj biti oduzeti.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te naveo da će Taru produkcija tužiti i od nje potraživati 50.000 evra, zbog kršenja ugovora.

– Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao – rekao je Ša nakon što je pročitao pismo. Kurir.rs/S.M.

 

 

Previous articleOTKRIVENO KOLIKO JE LUKAS ISKEŠIRAO PARA ZA SVADBU SINA! Nije štedeo ni dinar, neće da mu se IKO SMEJE, svi detalji GALA slavlja
Next articleAKO DALILA ISKORISTI ZALEĐENE EMBRIONE, TO DETE NEĆE BITI MOJE UNUČE! Biljana Dragojević besna: Ne daj Bože! To mora da se UNIŠTI!