(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ ZADRUGE: TARA ŽILETOM SEKLA KOSU! Pred diskvalifikaciju u NERVNOM RASTROJSTVU imala užasne ispade!

Tara Simov diskvalifikovana je iz “Zadruge” zbog nedoličnog ponašanja, a malo potom su osvanuli klipovi njenog divljanja po Šimanovcima, gde je lomila sve što joj je došlo pod ruku. Sada su postali viralni i momenti iz Bele kuće pred njeno izbacivanje, koji su zastrašujući.

Tara je, naime, uzela žilet da ošiša kosu, pa je ponavljala da je ništa ne zanima i da je svi ostave.

– Ti nisi normalna – komentarisali su zadrugari, dok se ona nije obazirala na ove reči.

Simova je u nervnom rastrojstvu imala jezive ispade, a komentarima ispod snimaka ovih scena ne vidi se kraj.

https://www.tiktok.com/@redsonja3/video/7072357762281245958?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=7072357762281245958&refer=embed

Na snimcima koji su jutros objavljeni, podsetimo, može se videti kako Tara preti advokatom u slučaju da je ne izvedu napolje i obezbeđenje koje je uletelo kako bi je sprečilo da se povredi.

Na kraju su uspeli da je smire, ali je ipak diskvalifikovana. Biće kažnjena velikim novčanim iznosom, a svi honorari će joj biti oduzeti.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te naveo da će Taru produkcija tužiti i od nje potraživati 50.000 evra, zbog kršenja ugovora.

– Svi smo joj dali šansu, niko je nije dirao. Život sam joj dao, a ona ovako. Kao malo vode na dlanu sam je držao – rekao je Ša nakon što je pročitao pismo. Kurir.rs/S.M.