Home Showbizz IZVADILA SAM SILIKONE POD PRITISKOM JER NISAM MOGLA VIŠE DA SLUŠAM OCA!...

IZVADILA SAM SILIKONE POD PRITISKOM JER NISAM MOGLA VIŠE DA SLUŠAM OCA! Džidža bez dlake na jeziku, otkrila detalje iz života!

3772
0

IZVADILA SAM SILIKONE POD PRITISKOM JER NISAM MOGLA VIŠE DA SLUŠAM OCA! Džidža bez dlake na jeziku, otkrila detalje iz života!

Aleksandra Stojković Džidža, ćerka producenta i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanc progovorila je o detaljima iz svoje karijere i života.

– Odavno sam rekla, a onda su ostale pevačice počele da ponavljaju za mnom da je Vuk Kostić jedan od boljih frajera na našoj javnoj sceni.

Otvoreno pričaš o svojim iskustvima sa muškarcima, a sa jednim si raskinula tako što si ga uhvatila u prevari?

– Meni je sada to smešno jer je taj dečko napravio klasičnu budalu od mene. Prolazila sam kolima pored njega i direktno sam ga pogledala u oči, a on mi je rekao: „Nisam to bio ja“. Imao je sreće jer ga nisam pregazila i zaista je dobro prošao. Više sam bila povređena i u šoku jer me je pravio budalom.

Da li si nekada oprostila prevaru?

– Mogu jednom ili dva puta, pa i tri puta da oprostim jer imam visok prag tolerancije, ali kada to dostigne tačku usijanja, onda se bolje skloni. Ako tri puta nekome oprostim i nastavimo dalje, onda moj partner može da očekuje svašta od mene. Zato im kažem unapred: „Bolje nemoj“.

Često te povezuju s opasnim i žestokim momcima. Da li si nekada bila sa muškarcima koji su ti sušta suprotnost?

– Kada sam upisala fakultet, pre mnogo godina, mama mi je rekla da moram da nađem nekog finog, mirnog dečka… Odlučim da je poslušam, pikirala sam jednog finog dečka na fakultetu i počela sam da ga muvam. Pitala sam ga da li želi sa mnom na piće i ispostavi se da je dečko gej. Tako da meni definitivno ne ide s finim i normalnim momcima. Nije poenta da li je momak žestok ili ne, da li se bavi ilegalnim poslovima ili ne, već je stvar u kodeksima. Može da bude u fazonu ulice, a da drži trafiku, meni je kodeks bitan.

Veliku pažnju je izazvala tvoja transformacija kada si izvadila silikone. Zbog čega si se odlučila na taj potez?

– Izvadila sam silikone pod pritiskom jer nisam mogla svaki dan da slušam svog oca. Svaki put kada bismo sedeli zajedno govorio mi je: „Kao da sedim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa svojom ćerkom“. Zbog toga sam se iselila iz kuće i otišla da uklonim silikone.

Kada su te tokom svađe u „Zvezdama Granda“ pomenuli Ceca Ražnatović i tvoj tata Dragan Stojković Bosanac, svi su čekali tvoju reakciju, koja je izostala. Zbog čega?

– Sećam se da sam tada tati rekla da su me novinari zvali da to komentarišem. Šalu na stranu, taj sukob se dogodio između Cece i Dragana, niko direktno meni nije uputio uvredu tako da nisam ni imala potrebu da odgovaram. Kurir.rs/I.B/Alo

Previous articleBEZOBRAZAN SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ KRUŽI INTERNETOM! Zadrugarka strogo čuva svoju INTIMU, a sada joj ispalo sve! PRIZOR ŠOKIRAO!
Next article(VIDEO) Devojčica videla sestru (2) da se DAVI u bazenu: Usledio je dramatičan PRIZOR od kog zastaje dah…