Home Region Putin se družio sa stjuardesama: Okupio ih na večeri i čestitao im...

Putin se družio sa stjuardesama: Okupio ih na večeri i čestitao im Dan žena!

814
0

Putin se družio sa stjuardesama: Okupio ih na večeri i čestitao im Dan žena!

Sankcije koje Rusiji uvodi Zapad slične su objavi rata, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin obraćajući se skupini stjuardesa u centru za obuku Aeroflota u blizini Moskve.

Rusija će smatrati svaku zemlju koja pokuša nametnuti zonu zabrane letova iznad Ukrajine protivnicom u ratu, kazao je ruski predsjednik Vladimir Putin, koji je posjetio Aeroflotov kompleks za obuku zrakoplovstva izvan Moskve.

No, osim Putinovih riječi, pozornost je privukao i njegov susret sa stjuardesama koje rade za Aeroflot, prikazan na nacionalnoj televiziji, uoči skorašnjega Dana žena. Inače, stjuardesa u Aeroflotu, između ostalog, nekoć je bila i Putinova bivša supruga Ljudmila.

Vodeći ruski avioprijevoznik Aeroflot obustavit će od 8. marta sve letove u inozemstvo, osim onih za Bjelorusiju, objavila je u subotu novinska agencija TASS.

Ruska državna agencija za avijaciju u subotu je preporučila ruskim aviokompanijama koje imaju unajmljene inozemne avione da od 6. marta obustave putničke i teretne letove u inozemstvo, a od 8. marta iz inozemstva u Rusiju.

Ta je preporuka posljedica procjena da bi njihovi avioni mogli biti zaplijenjeni ili blokirani u inozemstvu. Evropska unija, Velika Britanija, SAD i dio drugih država zatvorit će svoj zračni prostor početkom iduće sedmice u sklopu paketa sankcija uvedenih zbog invazije na Ukrajinu. Dnevnik.hr

Previous articleUkrajinka Marijana (14): Molim vas da zaustavite ovo! Zašto moramo umrijeti?
Next articleRoditelji dječaka iz Ukrajine poslali preko granice samo s vrećicom i brojem zapisanim na ruci…