Home Region (VIDEO) Ukrajinski predsjednik ima oštru poruku za NATO

(VIDEO) Ukrajinski predsjednik ima oštru poruku za NATO

5512
0

(VIDEO) Ukrajinski predsjednik ima oštru poruku za NATO

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij osudio je zapadne čelnike jer su u više navrata odbacivali uvođenje zone zabranjenog letenja iznad njegove zemlje.

Govoreći tijekom televizijskog obraćanja ukrajinskom narodu, Volodimir Zelenski je rekao da su zapadni čelnici znali da će se ruska agresija na zemlju vjerojatno povećati i optužio ih da su Vladimiru Putinu dali dozvolu za nastavak bombardiranja gradova i sela.

“Znajući da su novi napadi i žrtve neizbježni, NATO je namjerno odlučio ne zatvoriti nebo nad Ukrajinom”, rekao je u video obraćanju iz svog ureda u Kijevu.

“Danas je vodstvo saveza dalo zeleno svjetlo za daljnje bombardiranje ukrajinskih gradova i sela, odbijajući napraviti zonu zabrane letova.”

Zapadni čelnici odbacili su uvođenje zone zabranjenog letenja otkako je počela ruska invazija, tvrdeći da bi to zahtijevalo NATO-ovi avoni pucaju na ruske, što bi potencijalno moglo izazvati širi sukob, piše Index.hr. novi.ba

Previous articlePERVERZIJA! DA LI NOSIŠ GA*ICE?! Tea Tairović svima pomutila UM go*išavim snimkom, a onda okrenula zadnjicu i pokazala ima li VEŠ!
Next article(VIDEO) Ima samo 2 godine i nevjerovatan talenat, nikad nisam vidio nešto slično