Home Showbizz TANJU SAVIĆ SAM SAHRANILA, BOLJE DA SE UHVATILA ZA DALEKOVOD NEGO ZA...

TANJU SAVIĆ SAM SAHRANILA, BOLJE DA SE UHVATILA ZA DALEKOVOD NEGO ZA MENE! Jovana Jeremić žestoko po pevačici: GLUPA JE KAO NOĆ!

2671
0

TANJU SAVIĆ SAM SAHRANILA, BOLJE DA SE UHVATILA ZA DALEKOVOD NEGO ZA MENE! Jovana Jeremić žestoko po pevačici: GLUPA JE KAO NOĆ!

Jovana Jeremić je u Jutarnjem programu koji vodi spomenula video snimke koje poseduje, a njeni gosti su rekli samo da nije povezano sa pevačicom Tanjom Savić.

“Neću da vadim snimke, trešće se kavez mnogima. Tanju ću da počnem da branim, toliko sam je sahrnanila ove nedelje, moram da počnem da je branim. Bolje da si se uhvatila za dalekovod, nego za mene, sad moram da te spržim. Ona ima dobre pesme, nisam ja kriva što ona mene ne razume. Glupa je kao noć, ja joj činim marketing, moram da počnem da je branim”, rekla je Jovana i dodala:

“Ona je uspela u muzici, uspela je da ima nove pesme. Ona je jedna od retkih koja je uspela. Znam sve njene pesme. Ja nju branim kad je u pitanju muzika. Kada neko pecka ja sam nemilosrdna. Ja se uvek branim, i od muškaraca i od žena”, zaključila je Jovana. Kurir.rs/M.M.

Previous articlePROŠLO JE 6 GODINA OD SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Snimio HIT koji se i danas peva, pravio ŠOU u rijalitiju, pa iznenada PREMINUO
Next articleEVO U KAKVOM JE SLOBA ODNOSU SA JELENINIM SINOVIMA! Pevačeva žena pokazala PRELEP PRIZOR, kaže da je OVO pravi BLAGOSLOV! (FOTO)