Home Uncategorized (VIDEO) TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina iznela stvari...

(VIDEO) TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina iznela stvari iz spoljašnjeg sveta, Dragojevićka VAN SEBE: Eto, bacam MAGIJE

888
0

(VIDEO) TEK ĆU DA PRIČAM ČIME SE DALILA BAVI! Martina iznela stvari iz spoljašnjeg sveta, Dragojevićka VAN SEBE: Eto, bacam MAGIJE

Zadrugari su imali priliku da pogledaju ogovaranje Martine Petrović sa Anom Spasojević i Tarom Simov.

Prva je situaciju prokomentarisala Ana Spasojević.

– Mislila je na to kada je Dalila spavala u radionici. Uopšte je ne voli, ona na svakom ćošku priča o njoj – rekla je Ana.

– Ja ne znam šta je, verovatno je videla nešto spolja, pa sada priča. Kada je bila igra, mi smo ušle u rehabilitaciju da se ugrejemo, a Dalila je bila u izolaciji, i prebacila joj kao da će se ona smejati njoj kada se bude kočila – rekla je MC Aleks.

– Ja sam njoj prelazila preko nekih stvari, zamerila sam joj to. Prelazila sam preko nekih stvari, kada sam izašla napolje čula sam i videla još neke stvari za mene. Ja ću tek da priča o njoj. Mene je generalno pogodilo ta situacija. Ja kada sam bila vođa ona je rekla da bi mi pružila ruku, vamo tamo, ima tu dosta stvari – rekla je Martina.

– Našla je pogrešnu crkvu u kojoj će se moliti. Zakači se na mene i opstanak je zagarantovan. Ona je ušla sa nekim informacijama da ja nešto radim. Tako da eto, bavim se magijama. Ona je moj fan – rekla je Dalila.

– Ja se nisam bavila njom, ja se bavim Tiktokom, ona se pojavljuje non-stop tamo. Došla si ovde da ostaviš muža – rekla je Dalila.

– Ja se ne kajem za to što sam rekla – rekla je Martina. Kurir.rs/K.Đ.

Previous articleZORICA MARKOVIĆ ANALIZIRALA KLJUČNE TEME IZ ZADRUGE: Osula RAFALNO po Caru i Dalili, evo šta kaže za Dejana i njegovu ljubav!
Next articleBIZARAN FETIŠ ŽENE KOJU ZOVU NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: Ova navika iz KREVETA održava je mladolikom, a pomogla joj je i OVAKO!