ŠAKO POLUMENTA OPET SLAO MALOLETNICI EKSPLICITNE SNIMKE: Pevač masturbirao i zvao je na S*KS, oglasila se majka TINEJDŽERKE!

Šako Polumenta (53) ponovo je u epicentru skandala. Pevač koga je bivša učesnica “Zadruge” Mina Vrbaški optužila da je prema njoj više puta bio navalentan i da joj je slao neprimerene poruke i video-snimke dok ona još nije bila napunila 18 godina nastavlja da šalje eksplicitne snimke i da zavodi maloletnice.

Redakciji Kurira je maloletna devojčica dostavila snimke na kojima se vidi kako folker bez odeće masturbira dok leži, dok joj govori neprimerene reči i poziva je na seks.

– Daj mi da te gledam malo ovako. Daj mi sve to da vidim. Mmm. Jesi li došla kući da te vidim, nema mi te. Eto tako – vidi se na prva dva snimka, na kojima se vidi Šakovo lice, dok su druga dva daleko eksplicitnija: – Vidiš koliko te voli, bre. Vidiš li? Ovo je tvoj. Uzmi ga. Uff. Uzmi ga, živote moj. Dođi, dođi. Da ti bude lepo sve, da – čuje se na snimcima, na kojima je u prvom planu Polumentin polni organ u erekciji.

Pozvali smo devojčicinu majku, koja nije htela javno da govori pod imenom, ali nam je rekla da je zgrožena ponašanjem pevača.

– Tog čoveka neću da komentarišem, niti želim da imam ništa s njim. Kad mi je pokazala šta joj je poslao, zgrozila sam se. Ne znam da li je samo njoj slao ovakve snimke ili je taj broj devojčica veći – poručila nam je izbezumljena majka.

Šako Polumenta revoltiran je što je njegov porno-video ponovo u centru pažnje.

– To neka budala šalje. Ta priča je ispričana više. Ne razumem zašto dajete tim osobama na važnosti, ja to nisam zaslužio. Toliko lepih stvari sam učinio, a vi hoćete da pustite stare snimke – poručio je Šako.

Inače, ovo nije prvi put da su se pevačevi intimni snimci pojavili u javnosti.

Pored već pomenute prepiske sa tada maloletnom Minom i njegovog sada već čuvenog snimka na kom govori: “Nedostaješ, dođi da me ljubiš”, svojevremeno je bio objavljen i eksplicitni audio-snimak glasovnih poruka oženjenog pevača, koji je zavodio javnosti nepoznatu devojku i bez dlake na jeziku joj pričao šta bi joj sve radio tokom seksa. Osim ovoga, javnost je mogla da vidi i njegov privatni snimak u kom Šako Polumenta poziva maloletnicu u krevet, kao i onaj na kojem je pevač potpuno nag. Kurir.rs/A.P.