Home Showbizz KLEKLA SAM, URLALA I KUKALA! Oglasila se Zvezda Granda posle BRUTALNOG PREBIJANJA:...

KLEKLA SAM, URLALA I KUKALA! Oglasila se Zvezda Granda posle BRUTALNOG PREBIJANJA: Reč nisu rekli dok su me TUKLI! Ovo su DETALJI!

686
0

KLEKLA SAM, URLALA I KUKALA! Oglasila se Zvezda Granda posle BRUTALNOG PREBIJANJA: Reč nisu rekli dok su me TUKLI! Ovo su DETALJI!

Pevačica Marina Radosavljević ispričala je nakon što je napadnuta u centru Vrnjačke Banje da nije mogla ni da pomisli da bi neko tako nešto mogao da joj uradi.

– Prskali su me suzavcem i udarali pendrecima sigurno duže od jednog minuta. Klekla sam, urlala i kukala. Leva šaka mi je naprsla, a po rebrima i butinama imam povrede od udaraca – priča ova pevačica za Blic, inače nekadašnja učesnica “Zvezda Granda”.

Marina je ispričala da je u nedelju uveče, kao i pred svaki nastup, došla ranije kako bi se pripremila. Nakon što se parkirala, i krenula da izvadi opremu, napadnuta je. Kaže da je videla dvojicu mladića kad je izašla iz auta, ali da nije ni slutila da će je napasti.

– Kako sam otvorila gepek, skočili su na mene. Nosili su kapuljače i hirurške maske preko lica. Reč je o krupnim i reklo bi se istreniranim momcima. Reč nisu progovorili dok su me prebijali – objašnjava uplašena Marina.

Nakon toga, njih dvojica su, kako je Marina ispričala, pobegli kroz park preskočivši Vrnjačku reku. Ona je od straha otišla do kafane i počela da lupa po staklu kako bi ljudi izašli i pomogli joj.

Nakon toga, odvezena je u Službu hitne pomoći kako bi joj se sanirale povrede. Policija je obavila uviđaj i saslušala Marinu Radosavljević. Iako nije sigurna, pretpostavlja da napadači nisu iz Vrnjačke Banje.

– Sinoć sam bila pod utiskom. Ali, danas već osećam bolove, strah i plačem non-stop. Uplašena sam. Nikome ništa nisam loše učinila – kaže ova pevačica. Kurir.rs/Blic

Previous articleJEZIVE FOTKE ISPREBIJANE ZVEZDE GRANDA! Puna MODRICA, PODLIVA, ogrebotina, nasilnici PALICAMA nisu promašili NIJEDNU tačku na telu
Next articleSUBOTIĆKA POKAZALA KAKO RIBA WC ŠOLJU! Aleksandra ZAPUŠILA nos, pa se bacila u AKCIJU! Postala pravi HIT na mrežama! (FOTO)