KLEKLA SAM, URLALA I KUKALA! Oglasila se Zvezda Granda posle BRUTALNOG PREBIJANJA: Reč nisu rekli dok su me TUKLI! Ovo su DETALJI!

Pevačica Marina Radosavljević ispričala je nakon što je napadnuta u centru Vrnjačke Banje da nije mogla ni da pomisli da bi neko tako nešto mogao da joj uradi.

– Prskali su me suzavcem i udarali pendrecima sigurno duže od jednog minuta. Klekla sam, urlala i kukala. Leva šaka mi je naprsla, a po rebrima i butinama imam povrede od udaraca – priča ova pevačica za Blic, inače nekadašnja učesnica “Zvezda Granda”.

Marina je ispričala da je u nedelju uveče, kao i pred svaki nastup, došla ranije kako bi se pripremila. Nakon što se parkirala, i krenula da izvadi opremu, napadnuta je. Kaže da je videla dvojicu mladića kad je izašla iz auta, ali da nije ni slutila da će je napasti.

– Kako sam otvorila gepek, skočili su na mene. Nosili su kapuljače i hirurške maske preko lica. Reč je o krupnim i reklo bi se istreniranim momcima. Reč nisu progovorili dok su me prebijali – objašnjava uplašena Marina.

Nakon toga, njih dvojica su, kako je Marina ispričala, pobegli kroz park preskočivši Vrnjačku reku. Ona je od straha otišla do kafane i počela da lupa po staklu kako bi ljudi izašli i pomogli joj.

Nakon toga, odvezena je u Službu hitne pomoći kako bi joj se sanirale povrede. Policija je obavila uviđaj i saslušala Marinu Radosavljević. Iako nije sigurna, pretpostavlja da napadači nisu iz Vrnjačke Banje.

– Sinoć sam bila pod utiskom. Ali, danas već osećam bolove, strah i plačem non-stop. Uplašena sam. Nikome ništa nisam loše učinila – kaže ova pevačica. Kurir.rs/Blic