Home Showbizz JOVANA IZAZVALA STRUJNI UDAR KOD MUŠKARACA! Voditeljka pozirala, a na njoj samo...

JOVANA IZAZVALA STRUJNI UDAR KOD MUŠKARACA! Voditeljka pozirala, a na njoj samo PEŠKIR! Podigla nogu i napravila pometnju! (FOTO)

404
0

JOVANA IZAZVALA STRUJNI UDAR KOD MUŠKARACA! Voditeljka pozirala, a na njoj samo PEŠKIR! Podigla nogu i napravila pometnju! (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, pogotovo u Jutarnjem programu gde svakog vikenda iznova iznenadi gledaoce. Sada je to učinila u estetskom centru koji se bavi procedurama podmlađivanja, mršavljenja i lečenja stanja kože.

Niame, ona je objavila fotografiju koja je nastala tokom tretmana, a komentari su se samo nizali. Nema sumnje da je Jovana izazvala “strujni udar” kod muškaraca. Na sebi je imala samo peškir, podigla je nogu i uživala za sve pare.

Voditeljka Jovana Jeremić neretko govori o muško-ženskim odnosima, a svojim stavovima privlači veliku pažnju.

– Vidim da se ponovo vratio ispravan sistem vrednosti na dnevni red i to je nešto za šta se ja zalažem od prvog momenta otkad sam u medijima. Šta to podrazumeva? Kada govorimo o jakim, ostvarenim, obrazovanim ženama. Ne volim kada u emisija vidim, to je bila crna rupa, kada su moje kolege u medijima propagirali da su slabe žene najpoželjnije žene. Vreme je pokazalo da sam ja ipak bila u pravu, ozbiljni muškarci, oni koji vrede i zavređuju svu pažnju, isključivo biraju samo jake, obrazovane i moćne žene u svakom smislu. Kada kažem moćne, ne mislim na funkciju, već na ono šta su u profesijama. U skladu sa tim, u svojim emisija se trudim da jasno šaljem poruku i omladini da se ne zaluđuju lažnim pričama i tim rečenicama slabih muškaraca, znate kako oni kažu “ti si mnogo jaka, ne mogu da te ispratim, ona je mnogo jaka, nju je teško pratiti” i to je greška. Ne može mačku lavlja glava, ne stoji mu – rekla je nedavno voditeljka. Kurir.rs/M.M.

 

Previous articleU KAFANI HOĆE DA SE IŽIVLJAVAJU NADA MNOM ZA NJIHOV NOVAC! Pevačica (17) otkrila šta doživljava na tezgama: Krvavo zarađene pare
Next article(VIDEO) DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO KADA NAPUŠTA ZADRUGU! Izlanuo se pred kamerama, a evo kada izlazi iz RIJALITIJA!