Home Showbizz DEJAN I ALEKS ZATRESLI SPAVAĆU SOBU! Dragojević se potpuno opustio, više ne...

DEJAN I ALEKS ZATRESLI SPAVAĆU SOBU! Dragojević se potpuno opustio, više ne može da se OBUZDA, vrela akcija od ranog jutra!

2093
0

DEJAN I ALEKS ZATRESLI SPAVAĆU SOBU! Dragojević se potpuno opustio, više ne može da se OBUZDA, vrela akcija od ranog jutra!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević razmenjivali su nežnosti do sitnih sati, a u jutarnjim časovima započeli su vrelu akciju dok su ostali zadrugari spavali.

Njih dvoje zatresli su jorganu planinu i nisu se obazirali ukoliko je neko od cimera u spavaćoj sobi budan. Nakon vrele akcije otišli su da se istuširaju i otišli da spavaju.

Inače, Dalila Dragojević i Filip Car ovih dana imali su nekoliko vrelih akcija, ali je njihov odnos je poljuljan nakon razgovora sa porodicama.Nešto posle osam sati ovog jutra, počela je žestoka vrela akcija. Zatresao se krevet, a oboje su nakon akcijanja otišli da se istuširaju. Obično je ovo trenutak kada Dalila Dragojević i Filip Car imaju vrelu akciju, ali njihov odnos je poljuljan nakon razgovora sa porodicama. Kurir.rs/I.B.

 

 

Previous articleBRENA OTKRILA ŠTA NE PODNOSI KAD DOĐE NA NASTUP! Jedna stvar joj narušava DUŠEVNI MIR i posle 40 godina na estradi
Next articleU KAFANI HOĆE DA SE IŽIVLJAVAJU NADA MNOM ZA NJIHOV NOVAC! Pevačica (17) otkrila šta doživljava na tezgama: Krvavo zarađene pare