2 ZNAKA ZODIJAKA ČEKAJU PROBLEMI DO 20.03. – OPREZ! Evo šta trebate uraditi da izbjegnete lošu sreću, nije šuplja priča

Vladavina Riba donosi mnogo ljubavi u naše živote, možemo očekivati pojačane iskre, ali i impulzivne reakcije. U isto vrijeme i Venera i Mars ulaze u Vodenjaka pa će nas ove dva moćna planeta ženskog i muškog principa potaknuti da se razvijamo u odnosima i volimo punim srcem, nesebično. Ali nemojte previše idealizirati stvari i nositi promatrati stvarnost kroz “ružičaste naočale”.

Iluzija se može raspršiti poput oblaka dima ako ne pokušate bar malo racionalno sagledati stvari. Iako će za mnoge znakove period Sunca u Ribama do 20. ožujka/marta biti plodonosan, 3 znaka pratit će zbunjenost, turbulencije i izazovi – evo o kome je riječ.

Jarac:

Dragi Jarci, moguće je da ćete tijekom vladavine Riba osjećati kako niste dovoljno shvaćeni. Ribe su nježan i romantičan znak koji često živi u oblacima, a vama će ova energija donijeti još više zbunjenosti. Razmislite dobro prije nego što nešto kažete ili istaknete.

Pokušajte saslušati druge ljude, slušanje je izuzetno važno za komunikaciju. Uvjerite se da ste prema drugima iskreni, ali nemojte biti pretjerano direktni i uvrijediti drugu stranu. Mogući su konflikti.

Vodenjak:

Vodenjaci će u ovom periodu imati problem s financijama. Do 20. ožujka/marta ćete stalno pronalaziti izgovore za rasipanje nnovca Moguće je da ćete kupiti neke stvari koje vam uopće nisu potrebne, a skupo će vas koštati. Počnite štedjeti i organizirati svoje financije, jer što više odlažete, dugovi se nagomilavaju.

Strijelac:

Vreme je za proljetno čišćenje. Sada je trenutak da stvari koje vam više ne služe izbacite iz svoje kuće, života i doma, a ostavite prostor za nešto dobro i pozitivno. Pokušavat ćete se opirati promjenama i bit ćete nesigurni, radije biste ostali u zoni komfora.

Ali, željeli to ili ne, promjene dolaze. Iako vam se na početku situacija čini otežana, može se sve srediti bolje nego što mislite. Svaka promjena može biti prilika za rast. novi.ba