Home Magazin Zanimljivosti OČISTITE KUHALO U TREN OKA: Ne treba vam Limuntos i druga druga...

OČISTITE KUHALO U TREN OKA: Ne treba vam Limuntos i druga druga sredstva, 2 SASTOJKA IZ KUHINJE čine čudo

865
0

OČISTITE KUHALO U TREN OKA: Ne treba vam Limuntos i druga druga sredstva, 2 SASTOJKA IZ KUHINJE čine čudo

Ketler je, priznaćete, sjajan izum. I vjerujemo da većina domaćinstava ima barem po jedan. Ako spadate u one koji ne mogu da zamisle da funkcionišu bez njega, onda znate i za negativnu stranu ovog kuhala.

Naime, svaki put kada prokuvate vodu, kamenac se bukvalno “zalijepi” za zidove i dno ketlera. I ne, nećete ga izribati žicom.

Rješenje, srećom, nije ni najmanje komplilkovano, a pokazala nam ga je jedna Tik-Tokerka. Ona je objavila video u kome je pokazala na koji način čisti ovaj kuhinjski aparat.

Sve što vam je potrebno jesu sirće i voda. U ketler stavite šolju sirćeta i šolju vode i ostavite da odstoji oko pola sata. Zatim, uključite ketler i pustite da tečnost provri. Nakon toga, tečnost prosipte u sudoperu i vaš ketler je spreman za ponovno korišćenje. novi.ba

Previous articleDOMAĆICE OTKRILE TRIK: Ova smjesa otapa kamenac i prljavštinu iz mašine i crijeva! Da veš ponovo miriše na svježinu i čistoću! (RECEPT)
Next articleEVO ZAŠTO SVAKI DAN TREBA DA ZAPOČNETE BAŠ OVIM NAPITKOM: Jača imunitet, čisti organizam, topi masne naslage!