Home Showbizz Miljana Kulić sa dečkom ulazi u Zadrugu: Nišlijka sprema potpuni haos u...

Miljana Kulić sa dečkom ulazi u Zadrugu: Nišlijka sprema potpuni haos u u Bijeloj kući, ovo su detalji ulaska!

515
0

Miljana Kulić sa dečkom ulazi u Zadrugu: Nišlijka sprema potpuni haos u u Bijeloj kući, ovo su detalji ulaska!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti šou programa Zadruga 5 nakon što je štiklom nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Njeno napuštanje najgledanijeg rijalitija u regionu je rastužilo njene brojne fanove, a Bijela kuća je ostala bez jednog od glavnih aktera.

Međutim, Miljana se nakon neslavnog izlaska iz imaginarijuma i ljubavnog brodoloma vratila u Niš, ali se nije prepustila očajanju, te je ljubavnu sreću našla pored Nenada Macanovića.

Iako su mediji pričali da je par raskinuo i da je Miljana iz osvete objavila fotografiju Nenadovog spolnog organa, Kulićeva je to demantovala i prema njenim riječima, njih dvoje uživaju u ljubavi.

Nerazdvojni su, o čemu svjedoči i činjenica da će Miljana zajedno sa dečkom ući u petu sezonu Zadruge već sljedeće nedjelje! Miljana je u razgovoru za novinare otkrila da je u fazi posljednjih priprema pred ulazak i da je uskoro možemo očekivati na malim ekranima.

– Da, sve je uredu između mene i Nenada i treba da uđemo zajedno u rijaliti. To će se desiti sljedeće nedjelje, ili najkasnije za dvije nedjelje, ali ulazimo sigurno. Imala sam koronu, sada treba PCR test da uradim, da pošaljem Milici Mitrović i da odemo na dogovor.

Ono što će biti posebno zanimljivo je Zolina reakcija na njenog novog dečka, s obzirom da se di-džej iz Dervente još nalazi u rijalitiju! kurir.rs

Previous articleOd bucke do zavodnice u uskoj crnoj haljini! Transformacija o kojoj bruji Srbija: Imala 145 kila, pogledajte je sad! (Foto)
Next articleMaya Berović objavila prvu sliku sa sinom Lavom!