Žurio je da se vidi sa djevojkom, sekunde nepažnje koštale su ga života: Otkriveni novi detalji pogibije pjevačicinog sina!

Robertino Ilijevski, sin pjevačice Suzane Anđelković, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Vlasotincu, kada je kolima udario u drvo, sahranjen je u selu Crnatovo.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju uveče kada je svojom ford fiestom udario velikom silinom u drvo u Vlasotincu. Mladić je izvučen iz automobila, prebačen u KC Niš gdje je 40 minuta reanimiran, ali je preminuo.

Zoran, ujak stradalog, neutješan je.

– Bio je mlad, a kao i svaki mlad čovjek imao je milion planova. Živio je malo ovdje, a malo u Sjevernoj Makedoniji, planirao je da tako bude i ubuduće – priča utučeni ujak.

– Robertino se bavio fudbalom, već duže vrijeme je igrao za jedan klub u Makedoniji, a svojevremeno je nešto kratko ponio i dres Vlasine.

Kako ujak objašnjava, Robertino se zabavljao sa jednom djevojkom iz Vlasotinca.

– Poginuo je dok je žurio da se vide. Mala nepažnja eto šta uradi. Sekunde su bile u pitanju.

Zoran navodi da je kobne večeri bio na mjestu nesreće.

– Hitna pomoć je stigla na vrijeme, izvukli su ga brzo. Ljudi su dali sve od sebe, ali ništa nije vrijedilo. Udarac je bio toliko silovit da ništa nije moglo da se uradi.

– Naš Robertino je bio divan mladić, pozitivan i nasmijan – izjavio je ujak za Kurir.

Od mladog Robertina na Fejsbuku se oprostila i majka, pjevačica Suzana Anđelković, koja radi u Srbiji i Sjevernoj Makedoniji. kurir.rs