IMALA SAM 4 OPERACIJE GRU*I I BILA UNAKAŽENA I OČAJNA: Subotička prolazila kroz PRAVE muke zbog SILIKONA, a evo šta je još radila!

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić nedavno se pohvalila operacijom zadnjice, a na na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ne prestaje da deli savete i odgovara na pitanja pratilaca o estetskim intervencijama koje je uradila.

Naime, ovoga puta Aleksandra je otkrila da je imala više operacija grudi, kao i da su neke prošle veoma loše, te da nije bila zadovoljna svojim izgledom.

“Tek mi je četvrta operacija uspela, verovali vi ili ne. Posle treće operacije bila sam očajna, mnogo sam se loše osećala. Posle prve operacije grudi bila sam unakažena. Grudi su mi bile prevelike, visile su do poda, bila sam kao neka Nemačka porno glumica iz starih filmova”, izjavila je Sandra na svom Jutjub kanalu, a onda je pokazala fotografiju kako je tada izgledala.

“Posle druge operacije grudi su mi već bile bolje. Samo da kažem da sam imala dva porođaja. Posle druge operacije grudi su mi baš pale, mnogo sam platila i nisam dobila ono što sam želela. U svom očaju poželela sam da od stručnog lica dobijem savet”, istakla je Subotićka.

Subotićka je dodala da je radila usne i jagodice kod jedne doktorke, a kod doktora nos i silikonske grudi. Kurir.rs/K.Đ.