TOMOVIĆ SE VERIO SA IVANOM POD OSTROGOM? Bivša reperova žena rekla DA, a evo kad planiraju SVADBU i šta kaže Crnogorac!

Odnos Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, bivše supruge repera Nenada Aleksića Ša, već mesecima privlači pažnju javnosti, a osim ljubavne veze, bivši zadrugar krije da je svoju devojku nedavno verio pod Manastirom Ostrog.

Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali da su otpočeli romansu, par više od pola godine ima ljubavni odnos bez trzavica, pa se Vladimir nije mnogo premišljao o odluci da vezu podigne na viši nivo, tvrdi izvor za Rijaliti plus.

– Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti – priča izvor i otkriva da je Tomović veridbu organizovao u jednom danu, a za lokaciju izabrao manastir koji za njega predstavlja najveću svetinju.

– Nekoliko nedelja pred konačnu odluku govorio je da Ivana zaslužuje sigurnost i dokaz da sa njom misli ozbiljno posle javne prevare koju joj je priredio suprug i da će joj dati tu sigurnost sve i da se nikada ne oženi s njom. Kupio joj je prsten i rešio da je veri pod Ostrogom, što je i uradio čim je stigla u Crnu Goru – kaže izvor, koji tvrdi da je bivša supruga nevernog repera bez razmišljanja pristala da se uda za Crnogorca.

– Ivana nije ni slutila da će je Vladimir zaprositi, pa je bila u šoku kada ju je pitao da se uda za njega. Iako nije mogla da dođe sebi, kroz suze je rekla “da” i time zvanično postala njegova verenica. On joj je vratio veru u muškarce, brinuo o njoj i obrisao bolan period koji je prošla nakon razvoda od Ša. Kod nje se javio strah da je prebrzo ušla u sve, ali se trudi da mu veruje i pušta da sve ide svojim tokom dok ne počnu s planiranjem svadbe. Kako su krenuli, i to će odraditi u tajnosti do kraja godine – zaključuje izvor.

Vladimir nije želeo previše da komentariše ovu temu, te je vešto izbegao odgovor.

– Odavno me ne zanima da se pravdam ljudima. Živim svoj život onako kako želim – rekao je Tomović. Kurir.rs/K.Đ/Alo