Home Showbizz Posluga otkrila šta se dešava u kući Dragane Mirković u Beču: Zapanjeni...

Posluga otkrila šta se dešava u kući Dragane Mirković u Beču: Zapanjeni smo, nismo vjerovali šta radi!

64
0

Posluga otkrila šta se dešava u kući Dragane Mirković u Beču: Zapanjeni smo, nismo vjerovali šta radi!

Kuharica Dragane Mirković, koja je godinama radila u njenoj kući u Beču, detaljno je ispričala kako se folk zvijezda ophodila prema njoj. Kako je objasnila, ona ni dan-danas ne može da dođe sebi zbog svega što je doživjela u domu porodice Bijelić‒Mirković.

– Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cijela istina – počinje priču za novi Scandal!

– Tako velika zvijezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuhala. Sve umije da radi, a kuha… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, ume i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla – otkriva kuharica Dragane Mirković.

– Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvijek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme. Hellomagazin

Previous articleMARIJA I NJEN DEČKO IMAJU ODNOSE 1. GODIŠNJE: Čekajte da čujete samo objašnjenje, pola ljudi OSUĐUJE, pola HVALI!
Next articleTOMOVIĆ SE VERIO SA IVANOM POD OSTROGOM? Bivša reperova žena rekla DA, a evo kad planiraju SVADBU i šta kaže Crnogorac!