LJUTE RIVALKE VOLE ISTE STVARI: CECA odabrala odevnu kombinaciju koja neodoljivo podseća na KARLEUŠINU! Obožavaju crveno i BERETKE

Estradni rat između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović ne jenjava, a baš zbog toga mnoge je i začudila Cecina odluka da obuče skoro identičnu odevnu kombinaciju koju je njena ljuta suparnica nosila 2018. godine.

Naime, Svetlana Ražnatović juče se pojavila na snimanju emisije “Zvezde Granda”, na sebi je imala crvenu mini haljinu dugih rukava sa dubokim dekolteom i zlatnim detaljem na džepu. Ona je nasmejana pozirala okupljenim fotoreporterima, a na glavi joj se nalazila beretka u istoj nijansi kakva joj je i haljina.

Podsetimo, Jelena Karleuša je 2018 godine imala skoro identičan stajlnig kada se pojavila na suđenju upravo sa Cecom Ražnatović. Tom prilikom ona je obukla crvenu haljinu na bretele koja je bila ispod kolena.

Jelena je na licu imala sunčane naočare u obliku srca i cvenu beretku koju je nakrivila na svojoj glavi. Kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Marina Lopičić; Ata Images