HUSO SE JAVNO ODRIČE DALILE: Mene je SRAMOTA od nje, prolazim PAKAO, nazvala me ALKOHOLIČAREM i KOCKAROM, a šta ona radi! BESAN

Huso Mujić progovorio je o navodima ćerke da je alkoholičar i kockar. Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gde ću joj sve reći o njenom boravku u rijalitiju

Dalila Dragojević je u potresnoj ispovesti pred kamerama emisije „Premijera – vikend specijal“ iznela detalje iz svog detinjstva koje po njenim rečima nije bilo nimalo lepo. Između ostalog, kako je rekla, pamtiće ga i po ocu koji je bio poročan i nasilan prema njenoj majci.

– Mislim da sam imala 13 godina, sećam se njihove prve svađe koja je bila katastrofalna. Sećam se i drugog razlaza, gde sam videla kako odlazi. Ja sam mamu pitala gde ide, ona mi je rekla da će se vratiti, a dobro se sećam momenta, živeli smo u stanu, ja sam sa prozora gledala kako odlazi – ispričala je Dalila.

– Ja sam uvek imala strahopoštovanje prema ocu. Voleo je da popije, voleo je da kocka. On je to batalio kada mu je pozlilo, tako su mi ispričali. Ali i dan-danas kada mu dođu prijatelji kažu da je voleo da popije, a on kaže kako je to iza njega.

Dalilin otac Huso Mujić oglasio se za Rijaliti plus i ispričao svoju stranu priče.

– Dugo godina sam radio u kafani kao konobar i normalno je bilo da ponekad popijem malo više. To što je moja ćerka ispričala da sam bio kockar je istina, voleo sam kockati, ali prestao sam da pijem i kockam 1993. godine, kada se ona rodila – rekao je na samom početku našeg razgovora Huso, i dodao:

– Video sam da je spomenula da je prisustvovala mojim svađama sa Eminom, dešavalo se nekada da se posvađamo, ali to se dešava u svim porodicama. U svim bračnim odnosima postoje čarke, ali ništa strašno. Nikada nisam fizički zlostavljao njenu majku, jer ja nisam nasilnik.

Mujić se osvrnuo i na emotivni život svoje ćerke pa žestoko iskritikovao Filipa Cara.

– Dalila trenutno proživljava psihičko zlostavljanje od Cara koji je za mene dno dna – besnim glasom je rekao Huso, i otkrio da čeka trenutak da joj pošalje pismo nakon čega će je se javno odreći.

– Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku gde ću joj reći šta mislim o njenom boravku u rijalitiju. Mene je sramota od nje. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. Ja to više ne mogu da gledam jer proživljavam pravi pakao – završio je Huso intimnu ispovest za Rijaliti plus. kurir.rs