ĆERKA MILETA KITIĆA OTPOČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT S BIVŠIM ZADRUGAROM?! Fran se uselio kod Elene, evo šta kažu komšije i prijatelji

Cveta ljubav između Frana Pujasa iz Zagreba, bivšeg učesnika rijalitija “Zadruga” i popularne trep zvezde Elene Kitić, ćerke folk pevača Mileta Kitića!

Njihova ljubav počela je letos, posle završetka četvrte sezone “Zadruge”, a javnost je za njih saznala prvi put kada su mediji objavili paparaco fotografije sa letovanja. Fran je ostao dosledan svom dogovoru sa Elenom, te se trudio da je ne pominje u petoj sezoni “Zadruge”, niti da govori o njihovom odnosu. Međutim, kako je prošle nedelje izbačen iz rijalitija, Fran je odmah poleteo Eleni u zagrljaj, a priznao je da su zajedno.

– Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu – rekao je tada kroz smeh, a po svemu sudeći, njih dvoje otpočeli su zajednički život u srpskoj prestonici!

Naime, na Franovom Instagramu sve češće se mogu videti selfiji iz Eleninog stana, u kom se i ona sama fotografiše, i to na istom mestu, te je jasno da vreme provode u istom stanu.

Sve je postalo znatno jasnije kada je Elena objavila selfi sa istog mesta, i to u majici koju je Fran posebno istakao iznad kreveta dok je boravio u “Zadruzi”. Da se definitivno ne odvajaju, te da po svemu sudeći žive zajedno, potvrdio je i Elenin komšija.

– Ne znam da li se baš zvanično uselio, ali tu je mali Fran, viđam ga non-stop, i njega i nju. Slatki su, šta znam… Ona ovde nije ranije dovodila momke, a on, eto, tu je, koliko vidim. Dolazi im društvo, naručuju klopu, druže se… Vidim i njega, baca đubre, fin je mali, javi se. Nek uživaju, mladi su – rekao nam je Elenin komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Njegovu priču potvrđuje i bliska prijateljica, koja iz razumljivih razloga nije želela da otkrivamo njen identitet.

– Ova Zadruga im je bila veliki test, a i jedno i drugo su dali svoj maksimum da ispoštuju dogovor koji su imali i mislim da su tek sad shvatili koliko su falili jedno drugom. Iskreno, mislila sam da će Elenu možda to sve i proći, ali ne. Pratila je sve non-stop, i dodatna motivacija joj je bila to što je on stvarno bio korektan maksimalno. Sad su non stop zajedno, on je bio kratko do Zagreba, pa se vratio kod nje. Uživaju, skitaju, druže se… Bukvalno se ne odvajaju – kaže za Pink.rs prijateljica mlade pevačice. Kurir.rs/S.M./Pink.rs