(VIDEO) Kada prošeta plažom svi se okreću za njom, pa ZANEME kada čuju koliko ima GODINA

Zrelija dama iz SAD koja dnevno provodi više sati u teretani stalno dobija komplimente zbog svog izvajanog tela, a ljudi, kako kaže, često misle da ima 25 godina.

Sju, kako se predstavlja na TikTok-u u stvari ima 56 godina, a mnogi njeni snimci postali su viralni, između ostalog i zato što ne krije koliko je stara, već se ponosi time. Čak je i korisničko ime “sueover50” (Sju preko 50) jasna indikacija.

Ona je takođe majka troje dece koju su u međuvremenu odrasla, a ljudi u komentarima često ne mogu da veruju da se ikada porađala.

Takođe je neverovatno da je neverovatan izgled i zategnutost za svoje godine postigla, kako kaže, uz samo jednu plastiču operaciju, kada je povećala grudi u kasnim dvadesetim. Sju redovno kači snimke i fotografije iz teretane i sa plaže, a korisnici društvenih mreža oduševljeno reaguju na njih.

@sueover50

Taking Care of Yourself comes with a little pain 💪🏻#nofilter#girlswholift#fitwomenover50#fitwomenover40#1965#over50club#strongwomen#sueover50#womenober50#stongwomen#1965

♬ Let’s Do This – Outskrts

“Apsolutno prelepo – izgledaš kao da ti je 25”, “Želim da te vidim u 30-im. Moram da hvatam beleške”, Više nego zadivljujuće! Izuzetna lepota” neki su od komentara na njene snimke na TikTok-u.

Sju je objasnila da se ozbiljno bavila treniranjem sa tegovima od 49. godine i rekla da je to najbolja stvar koju je ikada uradila. Neko ju je pitao: “Izgledaš fantastično, da li si imala dece?” Na šta je Sju odgovorila da ima „troje tinejdžera”.

Fitnes influenserka je rekla drugim ženama u pedesetim da povećaju unos proteina i upozorila da tako efekti traju duže. Takođe kaže da je doslednost ključna kada je u pitanju vežbanje.

– Jača sam sa 56 nego što sam bila sa 36 – rekla je ona ohrabrujući druge da probaju njen stil života.

Sju takođe kaže da je neophodno obratiti pažnju na pravilnu formu kod dizanja tegova jer se povrede teže leče kod starijih ljudi. (objektiv.rs)