Zorica Marković hitno smještena u bolnicu: Ljekari će uraditi sve da mi produže život!

Pjevačica Zorica Marković završila je u bolnici zbog srčanih smetnji.

– Zorica se u posljednje vrijeme nije osjećala najbolje. Zabrinule su je česte aritmije koje ima, budući da je srčani bolesnik, odnosno da je imala već velikih problema prije oko 15 godina, kad su joj ugradili tri bajpasa. Ona je trenutno na Dedinju, tamo vrše ispitivanja i biće u bolnici još neko vrijeme, dok ne ispitaju sve i ne vide da li je neophodan još neki zahvat – rekao je izvor.

Podsjetimo, krajem 2007. godine pjevačica Zorica Marković doživjela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je ljekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa. Markovićeva je potvrdila navode medija da je hospitalizovana.

– Jesam, u bolnici sam, na Dedinju, ovdje sam operisana prije 15 godina. Sad treba da mi produvaju te stentove koje imam od prije. Treba da urade još svašta nešto, vrše se analize, pa ćemo vidjeti šta će na kraju biti. Ja se osjećam dobro, jedino što imam te aritmije, ali generalno sam dobro. Za sada samo sigurno znam da operacije neće biti, a da li će biti neki manji zahvat, to još ne znam. Ja sve ove godine nisam imala nikakav problem. Obratila sam se ljekarima na vrijeme, oni će uraditi sve da mi produže život, a ja sam svoje odradila. Pazila sam se koliko sam mogla, poslije 15 godina došlo je vrijeme da se nešto popravi, a šta je, vidjećemo od ponedjeljka. Treba da se pronađe uzrok tim aritmijama. Biću neko vrijeme u bolnici, dok se sve ne ispita detaljno. Imam dobar tim stručnjaka oko sebe, u sigurnim sam rukama, to je najbitnije – kaže Zorica za Pink.rs i dodaje:

– Uradili su mi i test na kovid, nisam pozitivna na sreću. Stvarno sam se pazila sve vrijeme, nisam preležala koronu. Potpuno sam se učaurila, nigdje me nije bilo, baš sam se čuvala i usijedila. Nisam navikla na to da sjedim kod kuće, i to me je malo poremetilo. Ja sam štrikala da bih smirila živce tokom korone. Jednu prodavnicu sam spasila, sašila sam im jedno 20 prsluka. Mene zatvoriti je smrt za mene. Biću ja dobro, neka ne brinu dušmani – poručila je pjevačica. kurir.rs