Home Region MATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Evo gdje je Nenad Periš bio 50...

MATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Evo gdje je Nenad Periš bio 50 dana nakon nestanka sina

2053
0

MATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Evo gdje je Nenad Periš bio 50 dana nakon nestanka sina

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. Njegov otac Nenad već 50 dana traži sina, a na Sretenje je bio na misi u katoličkoj crkvi u Beogradu

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi, dok je u Srbiji, gaji nadu da će naći sina. Nenad Periš redovno odlazi u katoličku crkvu, gdje je razgovarao i sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom. I jučerašnje Sretenje Gospodnje proveo je u molitvi u crkvi.

Periš je ranije izjavio i da će u Beogradu ostati dok god ne pronađe sina. Kako kaže, Beograđani mu na svakom koraku pružaju podršku i riječi utjehe. Kako ga stalno zaustavljaju na ulici – često nosi masku. Veliki broj Beograđana, prije nego što će otac nestalog Mateja doći u Beograd iz Splita ponudio je Perišu besplatno prenoćište u svojim domovima, dok god traje potraga za njegovim sinom.

Moram da budem jak, snagu crpim iz ljubavi prema sinu!

– U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živog. Samo ću ga zagrliti i povesti kući – rekao je Nenad Periš.

Mise i molitve za Matejevu porodicu i njegov pronalazak održavaju se redovno u beogradskim crkvama, a Hočevar je uputio molbu srpskom patrijarhu Porfiriju da im se pridruži i predstavnik SPC, na šta je patrijarh pozitivno odgovorio te je delegirao svog vikarnog episkopa Justina Jeremića.

Nenad Periš ranije je izjavio da snagu crpi iz ogromne ljubavi prema svom sinu i porodici.

– Matej je uvijek tu, u svim našim razgovorima. Crpim snagu iz ljubavi prema svome sinu i prema svojoj porodici. Ja moram da budem jak, jer kada to ne bih bio, to bi se odrazilo i na ostale članove moje porodice – rekoa je on.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je posljednjeg dana prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio beogradski klub “Gotik”. On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Posljednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva (Informer.rs)

 

Previous articleASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS OČEKUJE ZA 5 DANA: 22. februara nas čeka NEŠTO VELIKO – evo u koliko sati!
Next articleUMIVALA JE LICE PIVOM 7 DANA: Kad vidite šta joj se desilo s licem ODMAH ĆETE URADITI ISTO!