Home Magazin Zanimljivosti ASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS OČEKUJE ZA 5 DANA: 22. februara nas čeka...

ASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS OČEKUJE ZA 5 DANA: 22. februara nas čeka NEŠTO VELIKO – evo u koliko sati!

5388
0

ASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS OČEKUJE ZA 5 DANA: 22. februara nas čeka NEŠTO VELIKO – evo u koliko sati!

Astrolog Dušan Veličković je za Informer otkrio šta nas očekuje za 5 dana, odnosno 22 februara.

– Biće nešto posebno, desiće se nešto veliko 22.2.2022. u 22 i 22. Desiće se jedna transformacija, to je jedna čudna konstalacija na nebu i numerološki. Doći će do jedne objave, biće objavljeno nešto. Biće plasirana jedna zanimljiva ideja, koja će upravo biti jedan “smak svjjeta”, odnosno jedna transformacija naglavačke u odnosu na nešto što je do sada bilo, jer, siguran sam da je u pitanju nešto vrlo zanimljivo i nešto što predstavlja jedno skupljanje, sabiranje… pogotovo nas na ovim prostorima – rekao je Dušan, pa dodao:

– Savjetujem čitaocima i gledaocima da 22.22.2022. u 22 i 22 obrate pažnju na internet, bit će neka nova objava i slijedi nešto jako lijepo. Dvojka je broj duše i mi smo ušli u jedan milenijum koji se piše dvojkom i evo sada smo 22 godine u tom novom milenijumu, a kao što vidimo dolazi do preokreta odnosa relacija – rekao nam je Dušan Veličković, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta. novi.ba

Previous articleDALILINA MAJKA ODSEKLA KOSU, VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Promena Mujićke, a tu se nije zaustavila: Da, to sam JA! (FOTO)
Next articleMATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Evo gdje je Nenad Periš bio 50 dana nakon nestanka sina