Home Showbizz TIGAR U SEZONI PARENJA JE MIRIŠLJAV U ODNOSU NA NJU Saša Vidić...

TIGAR U SEZONI PARENJA JE MIRIŠLJAV U ODNOSU NA NJU Saša Vidić brutalno izvređao Viki Miljković, spomenuo i PODVARAK!

1968
0

TIGAR U SEZONI PARENJA JE MIRIŠLJAV U ODNOSU NA NJU Saša Vidić brutalno izvređao Viki Miljković, spomenuo i PODVARAK!

Saša Vidić, koji je bez dlake na jeziku uglavnom komentariše našu estradu i to tražeći im dlaku u jajetu. Ovaj put se obrušio na Viki Miljković, naime on je bio više nego iznenađen što je Miljkovićeva dobila priznanje uspešne privrednice.

– Viki je umrla, vaskrsla, i nije obaveštena. Slušam je kako sve vreme spominje taj neki fakultet koji je završila. Možda je išla na ekskurziju tamo i dobila neku potvrdu. Ona nema veze sa fakultetima. Tigar u sezoni parenja je mirišljav u odnosu na nju. Čujem da je proglašena za najboljeg prodavca stanova. Verujem da je to priznanje dobila kao uslov da više u stanu ne kuva podvarak – rekao je Vidić za Svet.

Mnogi misle da se Viki našla na udaru poznatog kreatora zato što je kuma njegove bivše prijateljice Cece, mada i dok je bio sa Ražnatovićevom često je veoma negativno komentarisao pevačicu.

Pevačica mu do sada veoma retko, skoro da nikada nije odgovorila na njegovo prozivanje, kao da je ne dotičnu njegove reči. kurir.rs/svet

 

 

Previous articleMOLIM VAS, NEMOJTE ME MRZETI! JK IMA RAZLOG ZA SLAVLJE: Na Karleušinu adresu stigli novi buketi, a pevačica sad otkrila od KOGA!
Next articleDARA BUBAMARA SMANJILA NOS: Pevačica više ne liči na sebe, DRASTIČNA PROMENA! Zbog ovoga se šuška da bila kod PLASTIČARA!