Smuvala Slobu dok je bila u braku: Evo kako su se upoznali pjevač i Jelena! Glavni krivac bili su ona i 5.000 eura!

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin sa kojom se danas vjenčao u manastiru Dubnica, imaju jako interesantnu ljubavnu priču, jer ih je ljubav spojila na jednom od njegovih nastupa.

Naime, njih dvoje upoznali su se u julu 2019. godine, kada je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da pjeva na rođendanu njene sestre Maje. Kako su mediji tada pisali, Jelena je tada imala veliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, tako da joj nije bilo teško da iskešira 5000 eura, koliko je tada koštao nastup popularnog pjevača.

– Vjerujte, Jelena je sjajna žena, ali i totalno različita od Kije, kao i svih onih s kojima je Slobodan bio dosad. Godinama je živjela u Barseloni i ima dva sina. Požrtvovana je majka, ali kako joj sa suprugom nije išlo u braku, odlučili su da se raziđu. Čini mi se da su šest godina bili u bračnoj zajednici. Njih dvoje su ostali u odličnom odnosu i on se Jeleni ne miješa u njen ljubavni život. Čovjek je uspješan biznismen i Jelena kao majka njegove djece ima sve, iako nisu u braku. Štaviše, Slobodan ga je i upoznao. Otkako se vratila iz Španije u Beograd, Đuričaninova je promijenila život iz korijena – pričao je tada medijima izvor blizak Slobinoj novoj supruzi.

Jelena i Sloba tada su se dogovorili da kriju svoju ljubav, međutim to im baš nije pošlo za rukom, s obzirom da su 2019. zajedno uslikani na premijeri jedne predstave.

– Dogovorili su se da ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti kako bi izbjegli razne spekulacije. Slobodan to poštuje i zato svima govori da mu je Jelena dobra drugarica koja mu se našla u teškim životnim trenucima. Međutim, istina je da su se njih dvoje zaljubili jedno u drugo već na prvi pogled. Hemija je proradila čim ga je upoznala. Ona je bila ta koja je željela da Slobodan pjeva na zabavi kod njene sestre i sve je to i finansirala. Tada su razmijenili brojeve i počeli da se viđaju. Pjevač poštuje njene sinove i trudi se da prema njima bude maksimalno korektan. Jednostavno su se našli i skapirali na prvu loptu, a vrijeme će pokazati da li će njihova priča opstati – tvrdio je izvor.

Sloba je na rođendanu Jelenine rođene sestre Maje, napravio toliko dobar štimung, da je čak pjevao i ono što inače nema u njegovom repertoaru, a ostao je duže na rođendanu nego što je bio plaćen.

– Zabava je bila sjajna. Svi su bili veseli i odlično raspoloženi. Slobodan je slavljenici, ali i njenoj sestri, ispunjavao sve muzičke želje. Jelena ga je tada prvi put slušala kako uživo pjeva i oduševila se. Pored honorara uzeo je i odličan bakšiš. I kada se žurka završila, on je ostao s njima da se provodi – pričao je tada sagovornik za Kurir. kurir.rs

Odgovori