Otkriveno gdje se Sloba ženi drugi put: Sve organizovao u tajnosti, a evo ko su kumovi!

Pjevač Sloba Radanović vjenčaće se sutra, na Svetog Trifuna sa svojom izabranicom Jelenom Đuričanin. Naime, Radanović je odlučio da čitavu ceremoniju organizuje u tajnosti, a ovaj datum poseban je za njih jer su veliki vjernici. Za lokaciju je izabrao manastir na Zlataru.

– Sloba ne želi da izazove medijsku pompu u javnosti, te je sve organizovao u tajnosti. Radanović će ceremoniju napraviti na planini Zlatar kako bi se sakrio od znatiželjnih pogleda javnosti – priča dobro obaviješten izvor.

Sloba će vjenčanje napraviti za najuži krug ljudi, a prisustvovaće mu najuži članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina djeca iz prethodnog braka. Pjevaču će kumovati njegov menadžer Goran Lečić, dok će Jeleni kuma biti njena najbolja drugarica Mira.

Podsjetimo, Sloba Radanović i njegova vjerenica Jelena Đuričanin su se, prema pisanju medija, skućili u novom domu na Paliluli.

Kako se navodi, Radanović je mjesecima razgledao nekretnine po prijestonici sa željom da se u jednoj skući, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova. kurir.rs

 

Odgovori