Home Showbizz “Imala je gangrenu”, OGLASIO SE KRISTIJAN nakon što je Kristina operisana: TEK...

“Imala je gangrenu”, OGLASIO SE KRISTIJAN nakon što je Kristina operisana: TEK SLIJEDI BORBA ZA ŽIVOT

1967
0

“Imala je gangrenu”, OGLASIO SE KRISTIJAN nakon što je Kristina operisana: TEK SLIJEDI BORBA ZA ŽIVOT

Pjevačica i bivša zadrugarka Kristina Spalević oglasila se danas iz bolnice, čime je zabrinula svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je imala operaciju slijepog crijeva, od koje se oporavlja, a nedavno je javnost obavijestila o tužnim vijestima o gubitku bebe. Sada se za Pink.rs oglasio Kristijan Golubović, koji je otkrio potresne detalje njenog zdravstvenog stanja.

Naime, kako je Golubović otkrio, Kristina je dobila pogrešnu dijagnozu, te je došlo do komplikacija. Spalevićeva se u posljednjem momentu javila ljekarima, budući da je sve vrijeme imala gangrenu slijepog crijeva.

– Kako da budem?! Treći dan i treću noć ne spavam. Prepariran sam, osjećam se kao zombi. Stalno sam u bolnici, uz Kristinu sam, proveo sam tamo 11 sati. Došao sam do kuće, pa se vraćam kod nje, da je vidim makar na minut – počinje priču Golubović i nastavlja:

– Kristina je imala gangrenu slijepog crijeva. To niko od ljekara nije vidio na vrijeme – ni ginekolozi, ni hirurzi. Gangrena joj je izvrnula cijelo slijepo crijevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz crijeva do karlice i nastao je haos. Ljekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slijepo crijevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dijete, nego i nju… Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu. Kad sam došao vidio sam da ima i cjevčicu u nosu i da je na kiseoniku, ima dvije braunile u ruci, izgleda baš loše. Ona je stabilno sada, ali je sve ovo loše podnijela, Kristina je jaka kao bik, ali ovo je strašno šta joj se sve izdešavalo – kaže Kristijan za Pink.rs i otkriva:

– Ona je tek sada shvatila da uopšte nije ni imala vanmateričnu trudnoću, nego da su nastale komplikacije zbog velikih temperatura. Nisu joj dali dobru dijagnozu uopšte. Oni su gledali matericu, a lijevo je bila katastrofalna upala. Nisu vidjeli ništa na ultrazvuku. Nastala je komplikacija jer joj slijepo crijevo bilo pod gangrenom. Osjećali smo neke rafale u cijelom organizmu. Neki nemir nas je držao. Ona se budila iz sna zbog bolova. Probadao je jajnik, cijela noga joj se oduzela… Krvarila je. Poslije svoh muka i krvarenja od 17 dana shvatila je da je imala gangrenu slijepog crijeva, a ne vanmateričnu. Biće nekoliko dana u bolnici sada, ne znam kada će je pustiti. (republika.rs)

Previous article(VIDEO) ŠOK ŠOKOVA – GRUJA SE OBRATIO ŽENI DIREKTNO U KAMERU: Evo šta joj je poručio
Next articleŠta će se desiti s našim tijelom ako na prazan želudac popijemo limunadu?