Bitno da mi je glava na ramenima: Đanijeva Slađa progovorila nedjelju dana poslije teške operacije, otkrila kako se sada osjeća!

Supruga pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković prije nekoliko dana hitno je operisana nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega. Ona se sada oporavlja od teške operacije i istakla da je cijela porodica u agoniji otkako su saznali za bolest.

– Super se osjećam, hvala Bogu, super sam zaista. Juče sam bila na kontroli, sve je u savršenom redu. Svi uz mene, naravno, cijela porodica, divni su prema meni, čudno je možda reći, ali ja se stvarno osjećam prelijepo – priča Slađa za Pink.rs.

Kako dalje navodi, neprijatno se iznenadila kada je u novinama pročitala da joj je dijagnoza katastrofalna, kao i da su joj šanse za dug život ravne nuli, ali Slađana je te tvrdnje demantovala.

– Malo smo svi šokirani naslovima koji kruže po novinama, ja sam malo i oguglala, ali naslovi pojedinih izdavača i urednika su mi van svake pameti. Ne shvataju da ja imam i porodicu, starije ljude u porodici, kao i dijete od 16 godina koje mora da čita te naslove. Da su istiniti – pa i da razumijem, ali to je sve užasna izmišljotina.

– Baš sam sinoć imala bespotrebnu traumu sa Sofijom, ona je djevojčica u pubertetu, 16 godina, ide u školu, kaže: “Mama, treba neko da me pita, šalje poruke, da me sažaljeva bez potrebe, kad ja znam da tebi nije ništa…” Što i jeste tako. Ja nisam ni obratila pažnju, ali užasan mi je taj naslov – priča Đanijeva supruga.

Slađa otkriva i da sam proces oporavka ide samo uzlaznom putanjom, te da je neizmjerno zahvalna cijeloj svojoj porodici, koja je non-stop uz nju.

– Ništa nikada nisam slagala, odmah sam rekla kako stvari stoje, ali ne volim kad se dodaju gnusne laži na priču. Vjerujete mi, stvarno se super osjećam. U savršenom redu se oporavljam, hvala Bogu. Kad operišete zub i izvadite ga, pa nije jednostavno, a kamoli ova operacija… Takva je procedura, nije jednostavno, ali ne kukam uopšte, nema potrebe da klonem, okružena sam djecom, unuci, drugo na putu… Šta ćeš bolje? Glava je na ramenima, sve ostalo je iza mene – zaključuje ona. kurir.rs

 

 

 

Odgovori