Barbara i Darko se pobili, pa demolirali hotelsku sobu u Beču: Estradni par se posvađao!

Darko Lazić i Barbara Bobak pobili su se ubrzo nakon što su se vjerili, saznaje Kurir od izvora bliskom ovom estradnom paru.

Oni su napravili skandal u Beču i to u sobi hotela u kome su odsjeli. Kako kažu upućeni, svađa je bila žestoka, a šteta koju su načinili je nekoliko hiljada eura, što su morali da nadoknade. Kada se u medijima pojavila vijest da je pjevač zaprosio svoju djevojku, takođe pjevačicu, mnogi su pomisli da je to kraj skandalima i naslovima koji prate ovaj popularni par. Međutim, u njihovom ljubavnom gnijezdu strasti se ne stišavaju.

– Ne znam odakle da počnem priču o Barbari i Darku, ovo nije ni prvi, a poznavajući njihov temperament, ni posljednji put. Istina je da je energija i strast između njih ludačka. Oboje vole da popiju, a kada pretjeraju nastane haos. Tako je bilo i nedavno u Beču. Oni su odsjeli u sobi jednog hotela u tom gradu, bili su u gradu i malo više popili. Tako pijani otišli su u hotel i počelo je divljanje.

– Cijeli sprat se orio od njihove vriske, onda se čulo lupanje, bacali su sve što im je palo pod ruku. Gađali su jedno drugo čime su stigli, demolirali su apartman – započeo je izvor blizak paru, a onda otkrio šta su komentarisale sobarice:

– Sutradan su se njih dvoje probudili kasno popodne, kada je sobarica ušla u apartman nastao je novi skandal. Soba je bila demolirana, polomljen inventar, isprosipan alkohol po podu, žena nije vjerovala šta ju je dočekalo. Jedva je sve sredila, a Barbara i Darko su morali da plate kaznu od par hiljada eura. Njih dvoje su se taj dan ponašali najnormalnije, kao da se prethodno veče ništa nije dogodilo – zaključio je priču dobro obaviješten izvor koji je blizak Laziću, a za Kurir je prokomentarisao i da od njihovog braka nema ništa:

– Darka poznajem godinama, ali ja ne vjerujem da će on na kraju oženiti Barbaru. Meni je ona skroz okej djevojka, ali mislim da nisu skladni jer se mnogo svađaju i bude agresiju jedno u drugom. Barbara nije neka mirna i ćutljiva djevojka, umije da isprovocira Darka. Njih radi ta hemija koja postoji između njih, a i dosta su slični – zaključio je on. Pozvali smo Barnaru i Darka, ali su njihovi brojevi telefona bili nedostupni, piše Kurir. kurir.rs

Odgovori