STANIVUKOVIĆ SE ŽENI TANJOM SAVIĆ?! Političar prijateljima saopštio šta planira sa pevačicom?!

Tanja Savić i Draško Stanivuković izgleda će “stati na ludi kamen”, a to je političar navodno stavio do znanja svojim prijateljima. I dok ga čeka razgovor sa roditeljima, Stanivuković se navodno poverio drugarima i rekao im da sa Tanjom ima ozbiljne namere.

Njegovi bliski priajtelji i članovi porodice nisu verovali u pisanja medija, ali kada su se pojavile fotografije na kojoj Tanja i Draško večeraju, Stanivuković je prema pisanju medija otkrio koliko je njihova veza ozbiljna.

– Draškova ljubav prema Tanji je pobedila. On to više i ne krije, čak je i roditeljima objasnio da je ona prava žena za njega, te da s njom ima ozbiljne planove – objašnjava izvor za Skandal i dodaje:

– Rekao je bliskim drugovima da je Tanja divna duša, harizma kakva se više ne rađa, te da ima anđeoski glas od kojeg mu zastaje dah. Zato i ne čudi što je pevačica sve lepša. Očito da ljubav gradonačelnika pozitivno utiče na nju. Čak se ne obazire ni na medijske priče kako je, navodno, varala muža Dušana sa pekarom. Na tu priču se i on nadovezao, pa je prošle nedelje izjavio da Tanjine navodne prevare nisu ništa novo – ispričao je izvor. Kurir.rs/S.M./Scandal

Odgovori