Home Showbizz (VIDEO) MIKIJU SE OTVARAJU ŽIVE RANE PO TELU, JEZIV PRIZOR! Đuričiću se...

(VIDEO) MIKIJU SE OTVARAJU ŽIVE RANE PO TELU, JEZIV PRIZOR! Đuričiću se pogoršalo zdravstveno stanje, evo na šta se SUMNJA!

2257
0

(VIDEO) MIKIJU SE OTVARAJU ŽIVE RANE PO TELU, JEZIV PRIZOR! Đuričiću se pogoršalo zdravstveno stanje, evo na šta se SUMNJA!

Zadrugaru Mikiju Đuričiću naglo se pogoršalo zdravstveno stanje u rijalitiju. Naime, njemu se na telu otvaraju rane i sav je u krvi, što se moglo videti dok je sedeo u bademantilu za crnim stolom, ali i dok je bio u šortsu.

Đuričić navodno boluje od psorijaze, a usled nerviranja i stresa, dodatno mu se stanje pogoršava u rijalitiju. Podsetimo, Miki Đuričić se jednom prilikom požalio zadrugarima da mu se poslednjih nedelja pojavilo mnogo otvorenih rana na telu.

Pojedinci su ga gledali u neverici, a većina njih je bila šokirana i uplašena što i ne treba da čudi jer njegov zdravstveni problem uopšte nije naivan. Inače, pre nešto više od nedelju dana Miki je saznao da mu je otac doživeo moždani udar.

– Meni su danas javili da mi je tata imao moždani udar – kazao je zadrugar u prenosu uživo. Kurir.rs/I.B.

Previous article16. FEBRUARA NEBO ĆE OBASJATI PUN MJESEC, NAJMOĆNIJI U OVOJ GODINI: Nevjerovatan uticaj imat će na OVA 4 ZNAKA!
Next articleZALJUBLJEN SAM U ALEKS! DEJAN KONAČNO PRIZNAO EMOCIJE! Priznao koliko mu je trebalo da se OPORAVI od Dalile i uđe u novu vezu!