Home Showbizz DA LI JE BILO DRAME U SUDNICI?! Očevici tvrde: Ceca vrištala pred...

DA LI JE BILO DRAME U SUDNICI?! Očevici tvrde: Ceca vrištala pred sudijom na JK! DETALJI SUĐENJA LJUTIH RIVALKI

1289
0

DA LI JE BILO DRAME U SUDNICI?! Očevici tvrde: Ceca vrištala pred sudijom na JK! DETALJI SUĐENJA LJUTIH RIVALKI

Jelena Karleuša tužila je Svetlanu Cecu Ražnatović, a ročište je održano u Prvom osnovnom sudu. U sudnici je navodno bilo veoma burno, trajalo je 37 minuta, a prema rečima ljudi iz hola, u jednom trenutku u sudnici je navodno došlo do žustre svađe. Iz sudnice se mogla navodno čuti Ceca koju je sama optužnica iznervirala.

“Kako, bre, možeš to da govoriš?! Kako te nije sramota?”, čuli su očevici drame u sudu. Kada se ročište završilo Ceca je izašla prva i rekla glasno pred braniocima: “Ma ona je bolesnica”.

Kako su rekli očevici, Jelenu nisu čuli iz sudnice, bila je veoma tiha, a kada je izašla bez komentara je protutnjala kroz hodnik. I odevna kombinacija je otkrivala da su pevačice prave suparnice, budući da je Ceca bila u belim pantalonama i narandžastom kaputu, a Karleuša u crnom mantilu.

Iz Cecinog tima su rekli da ništa od ovoga nije istina i da Ražnatovićeva nije podizala ton u sudnici. Sledeće suđenje je zakazano za 17. mart. kurir.rs/A.D.

Previous articleDEJANU PUŠTEN S*KS DALILE I CARA! Pogledajte kako je Dragojević REAGOVAO kada je ugledao BIVŠU ŽENU u krevetu sa drugim muškarcem!
Next articlePUŠTEN DUGO OČEKIVANI SNIMAK LJUBAVNOG ODNOSA DEJANA I ALEKS: Dalila nije skidala pogled sa ekrana, ŠOK u Zadruzi! (VIDEO)