Zvanično saopšteno: Tanja Savić odlazi!

Tanja Savić, jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, sprema se za američku turneju zbog čega je veoma uzbuđena. Kako je ispričala, u obećanoj zemlji nije bila 11 godina i jedva čeka da ponovo zapjeva našim ljudima koji tamo žive.

Pjevačica otkriva i da će joj teško pasti razdvojenost od svojih sinova Maksima i Đorđa, ali da se potrudila da sve organizuje te da im ništa ne nedostaje dok se ona ne vrati.

– Jako sam srećna što ću otići u Ameriku i što ću poslije više od decenije obići Las Vegas i Čikago. Tamo imam dosta bliskih prijatelja, kao i poznanika u ostalim gradovima, pa se nadam da ću se sa njima družiti na svojim nastupima. Jedva čekam da ih sve ponovo vidim – kaže Tanja i dodaje da njeni sinovi ovoga puta neće putovati sa njom.

– Od kako su djeca sa mnom, ovo je prvi put da se razdvajamo na malo duži vremenski period. Ipak, ja sam organizovala sve kako oni ne bi osjetili moje odsustvo. Tu su moja sestra i moji roditelji, tako da ih ostavljam u sigurnim rukama. Ništa im neće faliti, a i ja ću se vratiti nakon dvije nedelje. Sva sreća pa danas imamo savremene metode komunikacije pa ćemo se čuti i gledati putem kamere na našim telefonima svakoga dana – kaže Tanja.

Kada su njeni nastupi u Srbiji u pitanju, pjevačica ističe da je i više nego zadovoljna njihovom posjećenošću.

– Gdje god da sam pjevala, bilo je puno i mogu da se pohvalim predivnom komunikacijom sa mojom publikom. Presrećna sam svojom karijerom trenutno – kaže ona.

Trend da pjevačice liče jedna na drugu kao da posjećuju istog plastičnog hirurga Tanju je zaobišao. Vjerna je svom stilu, kao i prirodnom izgledu, te kaže da ne namjerava da ga mijenja.

– Moj fizički izgled se nije pretjerano mijenjao posljednjih godina. Trudim se da sačuvam svoj identitet i da budem prepoznatljiva. Ne volim ni da izgledam ni da se oblačim drugačije u odnosu na svoje godine – ponosno je istakla vlasnica mnogih hitova.

– Planiram da snimim duet, ali imam i druge planove za svoju karijeru. Kada je nov album u pitanju, želim da on ugleda svjetlost dana do kraja ove godine, a da naredne organizujem veliki solistički koncert – kaže Tanja Savić. atraktiva.net

 

Odgovori