(VIDEO) ŠOK PAPARACO! Severina uhvaćena u Beogradu, usred mrkle noći stavila NAOČARE, kapuljaču i masku! U NIKAD VIĐENOM IZDANJU

Severina Kojić, jedna od najpopularnijih pevačica u regiji, snimala je spot u Beogradu i to u Beton hali, a paparaci su je uhvatili dok je usred noći izlazila iz Hale, sva maskirana kako je niko ne bi prepoznao.

Severinu smo uslikali u ležernoj odevnoj kombinaciji jakne i majice s kapuljačom koju je navukla preko glave, a lice je sakrila iza zaštitne maske i sunčanih naočala. Nakon višečasovnog snimanja, umor krije ispod maske i naočara.

Dok ona radi punom parom u njegovom rodnom Beogradu, njen bivši suprug Igor Kojić se odmara u Americi. Objavio je fotografiju iz sunčanog Malibua gde se druži sa sestrom Natašom koja živi u Los Andželesu. Nataša se bavi pevanjem, glumom i komponovanjem filmske muzike i jako je bliska s bratom.

Naime, baš kao i njihovi roditelji Dragan i Olja Kojić, Nataša je prestala pratiti Severinu na Instagramu. Javnost je to brzo primijetila jer je Severina ranije bila u dobrim odnosima sa šogoricom i objavljivale su zajedničke fotografije. kurir.rs

Odgovori