Home Showbizz (VIDEO) NIKO TO NIJE VIDEO! Maja Marinković pred emisiju napravila TOTALNI HAOS,...

(VIDEO) NIKO TO NIJE VIDEO! Maja Marinković pred emisiju napravila TOTALNI HAOS, stolica PALA na voditeljku!

1002
0

(VIDEO) NIKO TO NIJE VIDEO! Maja Marinković pred emisiju napravila TOTALNI HAOS, stolica PALA na voditeljku!

Rijaliti zvezda Maja Marinković gostovala je nedavno u emisiji Sanje Marinković, a za petama bila joj je ekipa “Paparaco lova”.

Maja se skockala od glave do pete i aktivno učestovala u snimanju emisije, a tokom kratke pauze napravila je pravi lom! Maja je, naime, sela da predahne, a kada je krenula da ustane oborila je stolicu voditeljke, takođe gošću emisije.

Kao da to nije bilo dovoljno, srušila se i stolica pored, te se organizatorka uhvatila za glavu, budući da je bilo potrebno hitno nastaviti snimanje, a zadrugarka je već napravila krš i lom u studiju. Ipak, sve je brzinski vraćeno na početne pozicije, te je snimanje nastavljeno i uspešno privedeno kraju.

Marinkovićeva se po završetku snimanja fotografisala s obožavaocima, a onda Pinkovim vozilom se uputila ka gradu. Paparaci su je pratili kako bi proverili gde se i sa kim viđa, međutim Maja je otišla kući. Kurir.rs/K.Đ/PaparazzoLov

Previous articleSAŠA POPOVIĆ SINA SUZANE JOVANOVIĆ GLEDA KAO SVOJE DETE: Danijela je otac ostavio kad je imao 7 meseci, a evo kako izgleda!
Next article(VIDEO) ŠOK PAPARACO! Severina uhvaćena u Beogradu, usred mrkle noći stavila NAOČARE, kapuljaču i masku! U NIKAD VIĐENOM IZDANJU