STIŽE PUN MJESEC U LAVU! 16. februar je važan DATUM – 4 znaka su na UDARU

Sljedeći važan astrološki period koji dolazi je pun Mjesec u vatrenom znaku Lava 16. februara Kao i svaki pun Mesec, to je aspekat koji je ljudima težak na psihološkom nivou, pa treba da vodite računa da odluke ne odnosi pod pritiskom emocija.

Pun Mjesec u Lavu donosi i poklone za sve znakove jer nam nudi mogućnost da se oslobodimo opsesivnih misli, kreairamo nove pojekte, ali i privučemo srodnu dušu.

Ovaj aspekat donosi i više druženja i moguće manifestacije na mjestima javnog tipa. Kako će Mjesec uhvatiti aspekte sa planetama iz Vodolije, to je prilika za oslobođenje od stvari koje su nas mučile u prethodnom periodu.

Pun Mjesec će najteže pasti Lavovima, Škorpijama, Bikovima i Vodolijama.

LAV – Ovo je lična transfromacija za vas. Oslobodite se negativnih, prošlih misli koje su vas vukle ka prošlosti. Pun Mjesec vam donosi promjene na ličnom planu, pa ćete donijeti odluke koje će vam promijeniti život u 2022. godini.

BIK – Pun Mjesec donosi vam porodične brige i stres oko stana. To je nešto što se vremenom nakupljalo i sada će konačno kulminirati. Moguće je da ćete imati brige oko jednog roditelja i takva energija Mjeseca vam neće prijati.

VODOLIJA – Ovaj pun Mjesec donosi vam promjene u partnerskim odnosima. Moguća je kriza u braku ili sa poslovnim partnerstvom. Ovo su promjene koje su bile neophodne, pa ćete partnerske odnose počeli da doživljavate na potpuno nov način.

ŠKORPIJA – Pun Mjesec ukazuje na krizu na poslu. Imaćete turbulentan period na poslu i moguće je da su vam potrebne promjene koje čekate mjesecima. Očekujte raspravu sa nadređenima jer nećete moći da se razumijete.

Iskoristite energiju punog Mjeseca u Lavu kako biste povratili samopouzdanje i bolje se osjećali u svojoj koži. Ova kreativna energija može da vam pomogne da privučete pravu osobu u svoj život, tako da budite mudri 16. februara. (Informer.rs)

 

 

Odgovori